Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗОЛДИ ПЛЮС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203088930
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 3, 2014 15:27
Наименование
ЗОЛДИ ПЛЮС
Транслитерация
ZOLDI PLUS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. ПАЛМА, 72 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Поддържка и управление на имоти, Консултации и извършване на посредническа дейност по информиране и наемане, покупко, строеж, обзавеждане и продажба на недвижими имоти; търговско представителс... Поддържка и управление на имоти, Консултации и извършване на посредническа дейност по информиране и наемане, покупко, строеж, обзавеждане и продажба на недвижими имоти; търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна и складова дейност; сделки с интелектуална собсвеност, хотелиерска, туристическа, рекламна дейност след получаване на необходимия лиценз; вътрешен и международен превоз на пътници и товари с автомобилен транспорт при спазване на установения лицензионен режим; хотелиерска дейност при спазване на установения лицензионнен режим; импорт - експорт и извършване на всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗОЯ МИХАЙЛОВА АСЕНОВА (свързан с 8 фирми)
Управител: ВЕНЕТА ДИМИТРОВА КОРНФОРД (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕНЕТА ДИМИТРОВА КОРНФОРД (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗОЛДИ ПЛЮС ЕООД на латиница "ZOLDI PLUS" с ЕИК/ПИК 203088930 е основана на 3 Юни 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗОЛДИ Пайн Ридж Сървисис", но на 11 Ноември 2022 година то бива сменено на сегашното "ЗОЛДИ ПЛЮС". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2014-06-03
Регистрация на фирмата

2022-11-11
Промяна наименование
Името се сменя от ЗОЛДИ Пайн Ридж Сървисис на ЗОЛДИ ПЛЮС
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-11-25
Промяна предмет на дейност
- Поддръжка и управление на комплекс Пайн Ридж, с. Маджаре, гр. Самоков, Консултации и извършване на посредническа дейност по информиране и наемане, покупка, строеж, обзавеждане и продажба на недвижими имоти; търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна и складова дейност; сделки с интелектуална собственост, хотелиерска, туристическа, рекламна дейност след получаване на необходимия лиценз; вътрешен и международен превоз на пътници и товари с автомобилен транспорт при спазване на установения лицензионен режим; хотелиерска дейност при спазване на установения лицензионен режим; импорт - експорт и извършване на всички други дейности, незабранени от закона.
+ Поддържка и управление на имоти, Консултации и извършване на посредническа дейност по информиране и наемане, покупко, строеж, обзавеждане и продажба на недвижими имоти; търговско представителство и посредничество, комисионна, спедиционна и складова дейност; сделки с интелектуална собсвеност, хотелиерска, туристическа, рекламна дейност след получаване на необходимия лиценз; вътрешен и международен превоз на пътници и товари с автомобилен транспорт при спазване на установения лицензионен режим; хотелиерска дейност при спазване на установения лицензионнен режим; импорт - експорт и извършване на всички други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма