Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЛОБЪЛДИЗАЙН ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203101654
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 12, 2014 14:01
Наименование
ГЛОБЪЛДИЗАЙН
Транслитерация
GLOBALDESIGN
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Аксаков, 15, ет. 2 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
козметични процедури, масажи, релаксиращи спа терапии, организиране и провеждане на семинари, лекции и дискусии в областта на козметичните услуги, здравето и красотата, външна и вътрешна т... козметични процедури, масажи, релаксиращи спа терапии, организиране и провеждане на семинари, лекции и дискусии в областта на козметичните услуги, здравето и красотата, външна и вътрешна търговска и посредническа дейност, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законите на Република България, и за която не се изисква предварително разрешение (лиценз) от държавен орган, като в случай, че за някоя от гореизброените дейности се изисква разрешение, то такава ще бъде извършвана след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛБЕНА ЛОЗАНОВА АЛЕКСАНДРОВА (свързан с 8 фирми)
Съдружник: АЛБЕНА ЛОЗАНОВА АЛЕКСАНДРОВА 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
Съдружник: РУМЕН ВЕЛИНОВ МИЛАНОВ 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЛОБЪЛДИЗАЙН ООД на латиница "GLOBALDESIGN" с ЕИК/ПИК 203101654 е основана на 12 Юни 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2014-06-12
Регистрация на фирмата

2018-09-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Аксаков, 15, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Шипка, 15, ет. 1
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност, импорт, експорт и реекспорт на всички стоки, за които няма забранителен режим; моден дизайн; електронна /онлайн/ търговия; търговска дейност със стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; транспортни услуги; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; покупка, проектиране, строеж, реновиране и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем, и/или оперативно управление; интериорен и екстериорен дизайн; компютърни и интернет услуги; търговско представителство и посредничество, консултантска дейност, както и всички други дейности, незабранени със закон.
+ козметични процедури, масажи, релаксиращи спа терапии, организиране и провеждане на семинари, лекции и дискусии в областта на козметичните услуги, здравето и красотата, външна и вътрешна търговска и посредническа дейност, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законите на Република България, и за която не се изисква предварително разрешение (лиценз) от държавен орган, като в случай, че за някоя от гореизброените дейности се изисква разрешение, то такава ще бъде извършвана след получаването му.

2019-10-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Шипка, 15, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Аксаков, 15, ет. 2
Промяна съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма