Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАКСМЕД ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203104814
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 16, 2014 09:51
Наименование
МАКСМЕД
Транслитерация
MAXMED LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Константин Величков, 2, вх. А Виж на картата
Има 32 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ВНОС, ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО И ДИСТРИБУЦИЯ НА ЛЕКАРСТВА, ЛЕКАРСТВЕНИ СРЕДСТВА, СТОМАТОЛОГИЧНИ, КОЗМЕТИЧНИ И МЕДИЦИНСКИ МЕДИКАМЕНТИ И КОНСУМАТИВИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО; КОНСУЛ... ВНОС, ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО И ДИСТРИБУЦИЯ НА ЛЕКАРСТВА, ЛЕКАРСТВЕНИ СРЕДСТВА, СТОМАТОЛОГИЧНИ, КОЗМЕТИЧНИ И МЕДИЦИНСКИ МЕДИКАМЕНТИ И КОНСУМАТИВИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, КАТО ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВАТ ЛИЦЕНЗИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ, ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД ВЗЕМАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦЕНЗИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ ПО УСТАНОВЕНИЯ ЗАКОНОВ РЕД. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИМИР БОЖИЛОВ ТЕМЕЛКОВ (свързан с 17 фирми)
Управител: ВАСИЛ ЙОРДАНОВ БОСНЕШКИ (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ВАСИЛ ЙОРДАНОВ БОСНЕШКИ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ВЛАДИМИР БОЖИЛОВ ТЕМЕЛКОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 17 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАКСМЕД ООД на латиница "MAXMED LTD." с ЕИК/ПИК 203104814 е основана на 16 Юни 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-06-16
Регистрация на фирмата

2019-07-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, Карловска, 24
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Константин Величков, 2, вх. А
Промяна съдружници
- ВЛАДИМИР БОЖИЛОВ ТЕМЕЛКОВ - 70 лв - 70.00% дял
- ИВО ГЕОРГИЕВ ЦВЕТКОВ - 30 лв - 30.00% дял
Промяна предмет на дейност
- ВНОС, ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ И ДИСТРИБУЦИЯ НА ЛЕКАРСТВА, ЛЕКАРСТВЕНИ СРЕДСТВА, СТОМАТОЛОГИЧНИ И МЕДИЦИНСКИ МЕДИКАМЕНТИ И КОНСУМАТИВИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, КАТО ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВАТ ЛИЦЕНЗИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ, ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД ВЗЕМАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦЕНЗИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ ПО УСТАНОВЕНИЯ ЗАКОНОВ РЕД.
+ ВНОС, ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО И ДИСТРИБУЦИЯ НА ЛЕКАРСТВА, ЛЕКАРСТВЕНИ СРЕДСТВА, СТОМАТОЛОГИЧНИ, КОЗМЕТИЧНИ И МЕДИЦИНСКИ МЕДИКАМЕНТИ И КОНСУМАТИВИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКЪВ ВИД УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, КАТО ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВАТ ЛИЦЕНЗИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ, ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД ВЗЕМАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦЕНЗИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ ПО УСТАНОВЕНИЯ ЗАКОНОВ РЕД.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма