Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАЛЕ 77 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203109056
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 18, 2014 11:14
Наименование
КАЛЕ 77
Транслитерация
"KALE 77" Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 55, вх. 2, ет. 8 Виж на картата
Има 519 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупко-продажба, строителство и експлоатация на недвижими имоти на територията на Р.България, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти, външни и вътрешно-търговски сделки, представителс... Покупко-продажба, строителство и експлоатация на недвижими имоти на територията на Р.България, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти, външни и вътрешно-търговски сделки, представителство и посредничество, транспортни сделки, покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество и сключване на бартерни сделки в страната и чужбина; складови и превозни сделки и услуги; рентакар, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни и програмни услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТОЙКА ГЕОРГИЕВА ДОМУСЧИЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТОЙКА ГЕОРГИЕВА ДОМУСЧИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАЛЕ 77 ЕООД на латиница ""KALE 77" Ltd" с ЕИК/ПИК 203109056 е основана на 18 Юни 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГамаСте", но на 15 Март 2019 година то бива сменено на сегашното "КАЛЕ 77". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2014-06-18
Регистрация на фирмата

2019-03-15
Промяна наименование
Името се сменя от ГамаСте на КАЛЕ 77
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Българово, ул. Обходна, 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 55, вх. 2, ет. 8
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба, строителство и експлоатация на недвижими имоти на територията на Р.България, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти, външни и вътрешно-търговски сделки, представителство и посредничество, транспортни сделки, покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество и сключване на бартерни сделки в страната и чужбина; складови и превозни сделки и услуги; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни и програмни услуги.
+ Покупко-продажба, строителство и експлоатация на недвижими имоти на територията на Р.България, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти, външни и вътрешно-търговски сделки, представителство и посредничество, транспортни сделки, покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество и сключване на бартерни сделки в страната и чужбина; складови и превозни сделки и услуги; рентакар, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни и програмни услуги.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма