Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФИДЕЛИС ЕНЕРДЖИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203119240
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203119240 от 2021-02-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 25, 2014 15:49
Наименование
ФИДЕЛИС ЕНЕРДЖИ
Транслитерация
FIDELIS ENERGY Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. “Самоков”, 20, бл. 40А, вх. Б Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изграждане на системи за електропроизводство от възобновяеми енергийни източници; производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, в т.ч. от фотоволтаични системи... Изграждане на системи за електропроизводство от възобновяеми енергийни източници; производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, в т.ч. от фотоволтаични системи; внос, износ и търговия със стоки и услуги в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество; реекспорт, бартерни и други специфични търговски операции; предоставяне на консултантски, информационни и други услуги; спедиция и превозни сделки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за някоя от посочените дейности се изисква предварително лицензиране, разрешение или регистрация, предвидени от закона, дружеството ще извършва такава дейност само след получаване на съответния документ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАЙЛО ВАСИЛЕВ ДАРГОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
„П 23” ООД (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФИДЕЛИС ЕНЕРДЖИ ЕООД на латиница "FIDELIS ENERGY Ltd." с ЕИК/ПИК 203119240 е основана на 25 Юни 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФИДЕЛИС КОНСУЛТИНГ", но на 7 Април 2021 година то бива сменено на сегашното "ФИДЕЛИС ЕНЕРДЖИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2014-06-25
Регистрация на фирмата

2021-02-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203119240 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-04-07
Промяна наименование
Името се сменя от ФИДЕЛИС КОНСУЛТИНГ на ФИДЕЛИС ЕНЕРДЖИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 61
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. “Самоков”, 20, бл. 40А, вх. Б
Промяна предмет на дейност
- Посредническа дейност на агенция за недвижими имоти; консултантски услуги; посредничество; маркетингови услуги; пазарни проучвания; управление на активи; управление на проекти; покупка и продажба на недвижими и движими вещи и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Изграждане на системи за електропроизводство от възобновяеми енергийни източници; производство и продажба на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници, в т.ч. от фотоволтаични системи; внос, износ и търговия със стоки и услуги в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество; реекспорт, бартерни и други специфични търговски операции; предоставяне на консултантски, информационни и други услуги; спедиция и превозни сделки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за някоя от посочените дейности се изисква предварително лицензиране, разрешение или регистрация, предвидени от закона, дружеството ще извършва такава дейност само след получаване на съответния документ.

2021-04-19
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-08-29
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма