Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЙ ЕЛ СИ ТЕХНОЛОДЖИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203119855
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 26, 2014 10:42
Наименование
АЙ ЕЛ СИ ТЕХНОЛОДЖИ
Транслитерация
ILC Tehnology Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Христо Смирненски, 44А Виж на картата
Предмет на дейност
Разработка, производство и търговия със софтуерни продукти, комплексни системи и услуги, софтуерен инженеринг, консултантски дейности, търговско представителство и посредничество на българск... Разработка, производство и търговия със софтуерни продукти, комплексни системи и услуги, софтуерен инженеринг, консултантски дейности, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, както и всякакви други дейности и услуги, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Александър Петров Попов (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Павел Александров Попов 2,850.00 лв - 95.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Александър Петров Попов 150.00 лв - 5.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Павел Александров Попов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
3,000 лева (3,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЙ ЕЛ СИ ТЕХНОЛОДЖИ ООД на латиница "ILC Tehnology Ltd" с ЕИК/ПИК 203119855 е основана на 26 Юни 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЙ ЕФ ДИ ТРЕЙДИНГ", но на 3 Ноември 2017 година то бива сменено на сегашното "АЙ ЕЛ СИ ТЕХНОЛОДЖИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 3,000 лева.

Хронология

2014-06-26
Регистрация на фирмата

2015-01-13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2017-11-03
Промяна наименование
Името се сменя от АЙ ЕФ ДИ ТРЕЙДИНГ на АЙ ЕЛ СИ ТЕХНОЛОДЖИ
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА; КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ; ТЪРГОВИЯ С ВАЛУТА ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА; ТЪРГОВИЯ С ФИНАНСОВИ ИНСТРУМЕНТИ НА РЕГУЛИРАНИ ПАЗАРИ ЗА СОБСТВЕНА СМЕТКА ЧРЕЗ ИНВЕСТИЦИОННИ ПОСРЕДНИЦИ; КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Разработка, производство и търговия със софтуерни продукти, комплекси системи и услуги, софтуерен инженеринг, консултантски дейности, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, както и всякакви други дейности и услуги, които не са забранени от закона.

2019-10-24
Промяна съдружници
- Павел Александров Попов - 2850 лв - 95.00% дял
- Славенка Минчева Попова - 150 лв - 5.00% дял
+ Александър Петров Попов - 150 лв - 5.00% дял
+ Павел Александров Попов - 2850 лв - 95.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Разработка, производство и търговия със софтуерни продукти, комплекси системи и услуги, софтуерен инженеринг, консултантски дейности, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, както и всякакви други дейности и услуги, които не са забранени от закона.
+ Разработка, производство и търговия със софтуерни продукти, комплексни системи и услуги, софтуерен инженеринг, консултантски дейности, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешна и външна търговия, както и всякакви други дейности и услуги, които не са забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма