Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРО СОЛУТИОНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203135432
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203135432 от 2014-08-04 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 9, 2014 14:18
Наименование
ЕВРО СОЛУТИОНС
Транслитерация
EURO SOLUTIONS EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, бул. Сливница, 65, Бизнес център „Глобус“, оф Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Административни услуги, консултации, продажби, покупко-продажба на недвижими имоти, транспортни и куриерски услуги, Проектиране, строителство, модернизация, реконструкция, ремонт и п... Административни услуги, консултации, продажби, покупко-продажба на недвижими имоти, транспортни и куриерски услуги, Проектиране, строителство, модернизация, реконструкция, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения, внос, износ, покупка, продажба, реализация и транспорт на стоки от всякакъв произход, обработени или преработени в България или в чужбина както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена със закон и не изискваща специални лицензи и разрешителни. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕРХАН НУРИ ИСМАИЛ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕРХАН НУРИ ИСМАИЛ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРО СОЛУТИОНС ЕООД на латиница "EURO SOLUTIONS EOOD" с ЕИК/ПИК 203135432 е основана на 9 Юли 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СУПЕР БЕДРИЙФ", но на 4 Декември 2014 година то бива сменено на сегашното "ЕВРО СОЛУТИОНС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-07-09
Регистрация на фирмата

2014-08-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203135432 на основание друго от ЗДДС

2014-08-19
Промяна наименование
Името се сменя от СУПЕР БЕДРИЙФ на АНАТОЛИЕ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Селското стопанство, градинарството, търговията с животни, внос и износ, моторни търговия, строителство, ремонт, дограма, изолационни работи, недвижими имоти, продажби и отдаване под наем, управление и консултиране, персонал, транспорт - 3500 кг и транспортни + 3 500 кг, както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена със закон.
+ Транспортни услуги до 3500 кг и над 3500 кг, внос и износ, консултански услуги, строителство и реконструкции, хотелиерство, ресторантьорство, както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена със закон и не изискваща специални лицензи и разрешителни.

2014-12-04
Промяна наименование
Името се сменя от АНАТОЛИЕ на ЕВРО СОЛУТИОНС
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Транспортни услуги до 3500 кг и над 3500 кг, внос и износ, консултански услуги, строителство и реконструкции, хотелиерство, ресторантьорство, както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена със закон и не изискваща специални лицензи и разрешителни.
+ Административни услуги, консултации, продажби, покупко-продажба на недвижими имоти, транспортни и куриерски услуги, Проектиране, строителство, модернизация, реконструкция, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения, внос, износ, покупка, продажба, реализация и транспорт на стоки от всякакъв произход, обработени или преработени в България или в чужбина както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена със закон и не изискваща специални лицензи и разрешителни.

2015-12-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бул. Александър Малинов, 23, Сити Пойнт Център, офис 68
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, бул. Сливница, 65, Бизнес център „Глобус“, оф
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма