Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПОДЕМ ТРАНС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203139509
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203139509 от 2014-07-18 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 11, 2014 13:20
Наименование
ПОДЕМ ТРАНС БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
PODEM TRANS BULGARIA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ветово, ул. Панайот Хитов, 9 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Внос, износ, реекспорт, производство, монтаж и реализация в страната и чужбина на изделия от ковано желяно, изделия от метал, минно оборудване, гумено транспортни ленти, ролки, ленто... Внос, износ, реекспорт, производство, монтаж и реализация в страната и чужбина на изделия от ковано желяно, изделия от метал, минно оборудване, гумено транспортни ленти, ролки, лентови транспортьори, метални услуги, лечрство, разкриване на търговски обекти и складове в страната , външна и вътрешна търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Извършване на строително-монтажни и строително-ремонтни работи, всякакви други дейности незабранени от закона и всички други позволени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕНЦИСЛАВ НИКОВ НИКОВ (свързан с 19 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕНЦИСЛАВ НИКОВ НИКОВ (свързан с 19 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПОДЕМ ТРАНС БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "PODEM TRANS BULGARIA" с ЕИК/ПИК 203139509 е основана на 11 Юли 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ветово, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2014-07-11
Регистрация на фирмата

2014-07-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203139509 на основание друго от ЗДДС

2015-03-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ветово, МАДАРА, 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ветово, ул. Панайот Хитов, 9
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ ПРОИЗВОДСТВО,МОНТАЖ И РЕАЛИЗАЦИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА НА ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО, ИЗДЕЛИЯ ОТ МЕТАЛ , МИНННО ОБОРУДВАНЕ , ГУМЕНО-ТРАНСПОРТНИ ЛЕНТИ ,РОЛКИ ЛЕНТОВИ ТРАНСПОРТЬОРИ;МЕТАЛНИ УСЛУГИ, ЛЕЯРСТВО,РАЗКРИВАНЕ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ И СКЛАДОВЕ В СТРАНАТА ,ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЬРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО,ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕ,ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД ,ИЗВЪРШВАНЕ НА СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ И СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ РАБОТИ ,ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕ ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. И ВСИЧКИ ДРУГИ ПОЗВОЛЕНИ ОН ЗАКОНА.
+ Внос, износ, реекспорт, производство, монтаж и реализация в страната и чужбина на изделия от ковано желяно, изделия от метал, минно оборудване, гумено транспортни ленти, ролки, лентови транспортьори, метални услуги, лечрство, разкриване на търговски обекти и складове в страната , външна и вътрешна търговия на едро и дребно, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Извършване на строително-монтажни и строително-ремонтни работи, всякакви други дейности незабранени от закона и всички други позволени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма