Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

П - КРАСИ 99 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203139929
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203139929 от 2018-08-21 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
July 11, 2014 14:36
Наименование
П - КРАСИ 99
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, ЦАЧО ШИШКОВ, 13, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Строителство, ремонт и проектиране на жилищни, строително-монтажни дейности на административни, промишлени, стопански сгради и други, консултантски услуги по всички въпроси във връзка със ст... Строителство, ремонт и проектиране на жилищни, строително-монтажни дейности на административни, промишлени, стопански сгради и други, консултантски услуги по всички въпроси във връзка със строителството, инвеститорски контрол, ценообразуване и актуване, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност с всички разрешени от закона стоки, сделки с недвижими имоти, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионна и консигнационна търговия, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, маркетинг, инженеринг и сделки с интелектуална собственост, ресторантьорство, покупка, приготвяне и продажба на стоки /алкохолни, безалкохолни, топли и студени напитки/ за ресторанти, кафенета и други, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, транспорт, спедиторски услуги, както и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИР ЦВЕТОМИРОВ ЦАНКОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИАНА ДОБРЕВА КРЪСТЕВА 1.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПОЛЯ КРАСИМИРОВА ТОДОРОВА 9.00 лв - 90.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИР ЦВЕТОМИРОВ ЦАНКОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма П - КРАСИ 99 ЕООД с ЕИК/ПИК 203139929 е основана на 11 Юли 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ловеч, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2014-07-11
Регистрация на фирмата

2014-07-15
Промяна съдружници

2015-04-06
Промяна съдружници

2018-07-25
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- РЕСТОРАНТЬОРСТВО - ПОКУПКА, ПРИГОТВЯНЕ И ПРОДАЖБА НА СТОКИ /АЛКОХОЛНИ, БЕЗАЛКОХОЛНИ, ТОПЛИ И СТУДЕНИ НАПИТКИ/ ЗА РЕСТОРАНТ/КАФЕНЕ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Строителство, ремонт и проектиране на жилищни, строително-монтажни дейности на административни, промишлени, стопански сгради и други, консултантски услуги по всички въпроси във връзка със строителството, инвеститорски контрол, ценообразуване и актуване, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност с всички разрешени от закона стоки, сделки с недвижими имоти, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионна и консигнационна търговия, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, маркетинг, инженеринг и сделки с интелектуална собственост, ресторантьорство, покупка, приготвяне и продажба на стоки /алкохолни, безалкохолни, топли и студени напитки/ за ресторанти, кафенета и други, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, транспорт, спедиторски услуги, както и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена със закон.

2018-08-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203139929 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма