Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НОБЪЛ КОМПАНИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203143500
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 15, 2014 14:36
Наименование
НОБЪЛ КОМПАНИ
Транслитерация
NOBLE COMPANY Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Иван Шишман, 8, ет. 5 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
интернет портали, създаване на интернет портали, сделки за покупко-продажба, производство и търговия със суровини, селско-стопански, хранителни и промишлени стоки и други вещи в първоначален... интернет портали, създаване на интернет портали, сделки за покупко-продажба, производство и търговия със суровини, селско-стопански, хранителни и промишлени стоки и други вещи в първоначален, обработен и преработен вид в страната и чужбина; спедиторски и превозни сделки, лизинг, сделки за покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, рекламни, информационни, програмни, туристически, туроператорски, хотелиерски и ресторантьорски услуги, консултантски и маркетингови сделки, търговско представителство и посредничество, както и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Пьотр Витковски (свързан с 1 фирма)
Управител: Томаш Витковски (свързан с 1 фирма)
Управител: Хуберт Павел Филбрандт (свързан с 1 фирма)
Управител: Аркадиус Миколаевски (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Томаш Витковски 250.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Пьотр Витковски 250.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Хуберт Павел Филбрандт 250.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Аркадиус Миколаевски 250.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РАИСА ВАСИЛЬЕВНА БАРЪЙШЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НОБЪЛ КОМПАНИ ООД на латиница "NOBLE COMPANY Ltd" с ЕИК/ПИК 203143500 е основана на 15 Юли 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГЕРА 2014", но на 7 Октомври 2021 година то бива сменено на сегашното "НОБЪЛ КОМПАНИ". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2014-07-15
Регистрация на фирмата

2019-04-01
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-10-07
Промяна наименование
Името се сменя от ГЕРА 2014 на НОБЪЛ КОМПАНИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, АЛЕКО БОГОРИДИ, 37
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Иван Шишман, 8, ет. 5

2021-11-16
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- производство на облекла, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид,покупка на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения, отдаване под наем, лизинг или аренда и продажбата им, валутни сделки, комисионни, спедиционни, складови, туроператорски, лизингови сделки, транспортна дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина,търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всички други стопански дейности, незабранени от закона, след получаване на съответен лиценз или разрешение, ако такива се изискват.
+ интернет портали, създаване на интернет портали, сделки за покупко-продажба, производство и търговия със суровини, селско-стопански, хранителни и промишлени стоки и други вещи в първоначален, обработен и преработен вид в страната и чужбина; спедиторски и превозни сделки, лизинг, сделки за покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем, рекламни, информационни, програмни, туристически, туроператорски, хотелиерски и ресторантьорски услуги, консултантски и маркетингови сделки, търговско представителство и посредничество, както и всички други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма