Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАДЖЕСТИК ДАЙМЪНД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203150587
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 21, 2014 18:06
Наименование
МАДЖЕСТИК ДАЙМЪНД
Транслитерация
"MAJESTIK DIAMOND" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. "Мара Гидик", 21, ет. 1 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
47.99 - Търговия на дребно извън търговски обекти, некласифицирана другаде
Предмет на дейност
Търговия - вътрешна и външна; покупко-продажба на едро и дребно на стоки в първоначален, преработен и обработен вид; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и ... Търговия - вътрешна и външна; покупко-продажба на едро и дребно на стоки в първоначален, преработен и обработен вид; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; хотелиерство и ресторантьорство; туристически, туроператорски, рекламни, информационни, консултантски, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем; строителство и ремонт на сгради и промишлени обекти; земеделие, животновъдство, преработка на селскостопанска продукция и търговия с продукти от селскостопански произход; отглеждане на трайни насаждения, преработка и търговия с плодовете от тях; фризьорски и козметични услуги; комунални услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Денис Кутовий (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Денис Кутовий (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАДЖЕСТИК ДАЙМЪНД ЕООД на латиница ""MAJESTIK DIAMOND" Ltd." с ЕИК/ПИК 203150587 е основана на 21 Юли 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2014-07-21
Регистрация на фирмата

2017-10-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 446, вх. 2, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. "Мара Гидик", 21, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Информационни и консултантски услуги, разносна търговия, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, както и всякакви други търговски сделки, незабранени от закона.
+ Търговия - вътрешна и външна; покупко-продажба на едро и дребно на стоки в първоначален, преработен и обработен вид; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; хотелиерство и ресторантьорство; туристически, туроператорски, рекламни, информационни, консултантски, програмни, импресарски и други услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем; строителство и ремонт на сгради и промишлени обекти; земеделие, животновъдство, преработка на селскостопанска продукция и търговия с продукти от селскостопански произход; отглеждане на трайни насаждения, преработка и търговия с плодовете от тях; фризьорски и козметични услуги; комунални услуги.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма