Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Счетоводна кантора Георгиева ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203151066
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 22, 2014 10:42
Наименование
Счетоводна кантора Георгиева
Транслитерация
LANTAN INVESTMENT
Оборот
42,000 лв. оборот за 2016 г.
Служители
5 служители към 2016 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул.”Средна гора”, 6, ет. 1, офис 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Организиране на годишно счетоводно отчитане, съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; всякакви счетоводни услуги; вътрешно и външнотърговска дей... Организиране на годишно счетоводно отчитане, съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; всякакви счетоводни услуги; вътрешно и външнотърговска дейност; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; производство на стоки и услуги, включително комунално-битови услуги за граждани и фирми; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски, лизингови и други услуги; строително-ремонтна дейност; покупка, строеж, обзавеждане и посредничество с недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба и всички други дейности, незабранени със закон, след надлежни разрешения, регистрации и лицензи за дейностите, за които се изискват такива. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Светла Великова Георгиева (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Светла Великова Георгиева (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2016 42,000 5% - -
2015 40,000 1900% - -
2014 2,000 - -

Служители

Година
Служители
2016 5 -16.67%
2015 6

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Счетоводна кантора Георгиева ЕООД на латиница "LANTAN INVESTMENT" с ЕИК/ПИК 203151066 е основана на 22 Юли 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛАНТАН ИНВЕСТМЪНТ", но на 3 Декември 2014 година то бива сменено на сегашното "Счетоводна кантора Георгиева". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Оборота на фирмата за 2016 година е в размер на 42,000 лв. което е с 5% повече от предходната 2015 година (40,000 лв.), а средният годишен ръст е 953%.

Хронология

2014-07-22
Регистрация на фирмата

2014-12-03
Промяна наименование
Името се сменя от ЛАНТАН ИНВЕСТМЪНТ на Счетоводна кантора Георгиева
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ул. Д-р Лиляна Ставрева, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул.”Средна гора”, 6, ет. 1, офис 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, комисионни, спедиционни, складови, лизингови сделки, търговско представителство и посредничество, отдаване под наем на недвижими имоти.
+ Организиране на годишно счетоводно отчитане, съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на Закона за счетоводството; всякакви счетоводни услуги; вътрешно и външнотърговска дейност; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; производство на стоки и услуги, включително комунално-битови услуги за граждани и фирми; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; транспорт на пътници и товари в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни, импресарски, лизингови и други услуги; строително-ремонтна дейност; покупка, строеж, обзавеждане и посредничество с недвижими имоти с цел отдаване под наем и продажба и всички други дейности, незабранени със закон, след надлежни разрешения, регистрации и лицензи за дейностите, за които се изискват такива.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма