Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЪЛЕВ 2018 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203152474
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203152474 от 2019-05-23 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
July 23, 2014 09:49
Наименование
ВЪЛЕВ 2018
Транслитерация
"VALEV 2018" Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Чифлик, Хаджийска, 8, ет. 2 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, развитие на селски туризъм. Селско стопанско производство и търговия с екологични храни и продукти, продажба на стоки от собстве... Вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, развитие на селски туризъм. Селско стопанско производство и търговия с екологични храни и продукти, продажба на стоки от собствено производство. Балнеология и балнеолечение, възстановителни, рехабилитационни и СПА процедури и услуги, изграждане на съответните за това центрове. Рекламна дейност. Строителство, търговия и управление на недвижими имоти. Строително монтажна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на недвижими имоти, услуги, посредничество при управление на недвижими имоти, включително посредничество при отдаване под наем. Търговска дейност във всички разрешени от закона форми и с всички видове незабранени стоки, търговия на едро и дребно, внос и износ, търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина. Производство на всички видове промишлени и хранителни стоки, освен забранените от закона. Всички други дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕНЕЛИН ВЕСЕЛИНОВ ВЪЛЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕНЕЛИН ВЕСЕЛИНОВ ВЪЛЕВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЪЛЕВ 2018 ЕООД на латиница ""VALEV 2018" Ltd" с ЕИК/ПИК 203152474 е основана на 23 Юли 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КАТЕВЕ-72", но на 24 Юли 2017 година то бива сменено на сегашното "ВЪЛЕВ 2018". Седалището на компанията се намира в с. Чифлик, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-07-23
Регистрация на фирмата

2017-07-24
Промяна наименование
Името се сменя от КАТЕВЕ-72 на ВЪЛЕВ 2018
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Троян, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 82, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Чифлик, Хаджийска, 8, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНА И СТРОИТЕЛНО МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, УСЛУГИ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО; ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ВНОС И ИЗНОС; БАЛНЕОЛОГИЯ, ВЪЗСТАНОВИТЕЛНИ И СПА ПРОЦЕДУРИ, БАЛНЕОЛЕЧЕНИЕ, ИЗГРАЖДАНЕ НА СПА ЦЕНТРОВЕ, РЕХАБИЛИТАЦИОННИ УСЛУГИ; СЕЛСКО СТОПАНСТВО; ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ; ХОТЕЛИЕРСТВО; РЕСТОРАНТЬОРСТВО; РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕ ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, развитие на селски туризъм. Селско стопанско производство и търговия с екологични храни и продукти, продажба на стоки от собствено производство. Балнеология и балнеолечение, възстановителни, рехабилитационни и СПА процедури и услуги, изграждане на съответните за това центрове. Рекламна дейност. Строителство, търговия и управление на недвижими имоти. Строително монтажна дейност, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на недвижими имоти, услуги, посредничество при управление на недвижими имоти, включително посредничество при отдаване под наем. Търговска дейност във всички разрешени от закона форми и с всички видове незабранени стоки, търговия на едро и дребно, внос и износ, търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина. Производство на всички видове промишлени и хранителни стоки, освен забранените от закона. Всички други дейности и услуги, незабранени от закона.

2019-05-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203152474 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма