Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Директ Газ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203155666
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 24, 2014 16:29
Наименование
Директ Газ
Транслитерация
“Direct Gaz” EOOD
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Крум Попов, 50, ет. 6 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка, превоз, обработване и продажба на всякакви видове газ, събиране и превозване на битови, промишлени, строително-ремонтни и занаятчийски отпадъци и депониране на твърди битови отпадъц... Покупка, превоз, обработване и продажба на всякакви видове газ, събиране и превозване на битови, промишлени, строително-ремонтни и занаятчийски отпадъци и депониране на твърди битови отпадъци (ТБО) в съответните депа, разделно събиране и извозване на ценни вторични суровини - стъкло, хартия, желязо, пластмаси и др., почистване на улиците - миене и метене, зимно снегопочистване, изграждане и експлоатация на депа и инсталации за депониране, преработка и рециклиране на ТБО (след снабдяване със съответните разрешителни и лицензии). Производство на стоки с цел продажба, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, информационни и програмни услуги, предприемаческа дейност, хотелиерска, туристическа, рекламна, импресарска дейност или предоставяне на други услуги. Сделки с интелектуална дейност, ноу-хау, издателска или печатарска дейност, търговско представителство и посредничество на наши или чужди физически или юридически лица, внос и износ на стоки, търговия със стоки за широко потребление, разкриване и експлоатация на заведения и магазини, строителна и строително ремонтна дейност сделки с недвижими имоти, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество.Дружеството може да извършва и всякакви други дейности, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ИВАНОВ ИВАНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Иван Иванов Иванов (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Директ Газ ЕООД на латиница "“Direct Gaz” EOOD" с ЕИК/ПИК 203155666 е основана на 24 Юли 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Директ Уейст", но на 23 Септември 2022 година то бива сменено на сегашното "Директ Газ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-07-24
Регистрация на фирмата

2019-04-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Крум Попов, 50, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, бл. 56, вх. А, ет. 6

2022-09-23
Промяна наименование
Името се сменя от Директ Уейст на Директ Газ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, бл. 56, вх. А, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Крум Попов, 50, ет. 6
Промяна предмет на дейност
- Събиране и превозване на битови, промишлени, строително-ремонтни и занаятчийски отпадъци и депониране на твърди битови отпадъци (ТБО) в съответните депа, разделно събиране и извозване на ценни вторични суровини - стъкло, хартия, желязо, пластмаси и др., почистване на улиците - миене и метене, зимно снегопочистване, изграждане и експлоатация на депа и инсталации за депониране, преработка и рециклиране на ТБО (след снабдяване със съответните разрешителни и лицензии).Дружеството може да извършва и всякакви други дейности, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания.
+ Покупка, превоз, обработване и продажба на всякакви видове газ, събиране и превозване на битови, промишлени, строително-ремонтни и занаятчийски отпадъци и депониране на твърди битови отпадъци (ТБО) в съответните депа, разделно събиране и извозване на ценни вторични суровини - стъкло, хартия, желязо, пластмаси и др., почистване на улиците - миене и метене, зимно снегопочистване, изграждане и експлоатация на депа и инсталации за депониране, преработка и рециклиране на ТБО (след снабдяване със съответните разрешителни и лицензии). Производство на стоки с цел продажба, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, информационни и програмни услуги, предприемаческа дейност, хотелиерска, туристическа, рекламна, импресарска дейност или предоставяне на други услуги. Сделки с интелектуална дейност, ноу-хау, издателска или печатарска дейност, търговско представителство и посредничество на наши или чужди физически или юридически лица, внос и износ на стоки, търговия със стоки за широко потребление, разкриване и експлоатация на заведения и магазини, строителна и строително ремонтна дейност сделки с недвижими имоти, отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество.Дружеството може да извършва и всякакви други дейности, разрешени от българското законодателство при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма