Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЙЧ ПИ ЕР СИ КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203156654
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 25, 2014 12:54
Наименование
ЕЙЧ ПИ ЕР СИ КОНСУЛТ
Транслитерация
HPRC CONSULT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бл. 42, вх. А, ет. 4 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство и строителни/строително-монтажни дейности, изграждане на информационни системи, счетоводно-консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, агентство и маркетин... Строителство и строителни/строително-монтажни дейности, изграждане на информационни системи, счетоводно-консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, агентство и маркетинг на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякакви други разрешени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: УРБАН РАФИЕВ СЮЛЕЙМАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
УРБАН РАФИЕВ СЮЛЕЙМАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЙЧ ПИ ЕР СИ КОНСУЛТ ЕООД на латиница "HPRC CONSULT" с ЕИК/ПИК 203156654 е основана на 25 Юли 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-07-25
Регистрация на фирмата

2016-08-12
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Проектиране и дизайн на микропроцесори и хардуер, консултантска дейност, посредническа дейност на физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всякакви други разрешени от закона дейности.
+ Счетоводно обслужване и изграждане на информационни системи, консултантска дейност, посредническа дейност на физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всякакви други разрешени от закона дейности.

2019-02-20
Промяна предмет на дейност
- Счетоводно обслужване и изграждане на информационни системи, консултантска дейност, посредническа дейност на физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всякакви други разрешени от закона дейности.
+ Изграждане на информационни системи, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, агентство и маркетинг на български и чуждестранни физически и юридически лица; както и всякакви други разрешени от закона дейности.

2021-07-01
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Изграждане на информационни системи, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, агентство и маркетинг на български и чуждестранни физически и юридически лица; както и всякакви други разрешени от закона дейности.
+ Строителство и строителни/строително-монтажни дейности, изграждане на информационни системи, счетоводно-консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, агентство и маркетинг на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякакви други разрешени от закона дейности.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма