Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТ - БАУ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203156842
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203156842 от 2014-08-11 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 25, 2014 13:45
Наименование
СТ - БАУ
Транслитерация
ST - BAU
Оборот
35,000 лв. оборот за 2016 г.
Служители
2 служители към 2016 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Пере Тошев, 6 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид;продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на местни и чуждес... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид;продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки;застрахователно посредничестно като застрахователен агент;складова и лизингова дейност;рекламна дейност; вътрешна и външна търговия;търговия на селскостопанска продукция и техника;сделки с интелектуална собственост и други разрешени от закона;кинология ;хотелиерска дейност извън случаите по чл.3 от ТЗ; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, авторемонтни или други услуги извършвани като предприятие;покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;извършване на дейности по Закона за управление на отпадъците /след издаване на необходимите разрешителни/ и други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Васил Тодоров Ходжев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВАСИЛ ТОДОРОВ ХОДЖЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
70 лева (70 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2016 35,000 191.67% - -
2015 12,000 300% - -
2014 3,000 - -

Служители

Година
Служители
2016 2
2015 2 100%
2014 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТ - БАУ ЕООД на латиница "ST - BAU" с ЕИК/ПИК 203156842 е основана на 25 Юли 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 70 лева.

Оборота на фирмата за 2016 година е в размер на 35,000 лв. което е с 192% повече от предходната 2015 година (12,000 лв.), а средният годишен ръст е 246%.

Хронология

2014-07-25
Регистрация на фирмата

2014-08-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203156842 на основание друго от ЗДДС

2016-09-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул. Дунав, 13-15, вх. Б, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Пере Тошев, 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, комисионни, спедиционни и превозни сделки, застрахователно посредничество като застрахователен агент, складова и лизингова дейност, рекламна дейност, вътрешна и външна търговия, търговия със селскостопанска продукция и техника, сделки с интелектуална собственост и други разрешени от закона, кинология, хотелиерски дейност, извън случаите на чл. 3 от ТЗ, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, авторемонтни или други услуги, извършвани като предприятие, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, извършване на дейности по Закона за управление на отпадъците - след издаване на необходимите разрешителни, и други дейности, незабранени от закона.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален,преработен или обработен вид;продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; комисионни,спедиционни и превозни сделки;застрахователно посредничестно като застрахователен агент;складова и лизингова дейност;рекламна дейност; вътрешна и външна търговия;търговия на селскостопанска продукция и техника;сделки с интелектуална собственост и други разрешени от закона;кинология ;хотелиерска дейност извън случаите по чл.3 от ТЗ; туристически,рекламни, информационни, програмни,импресарски, авторемонтни или други услуги извършвани като предприятие;покупка,строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;извършване на дейности по Закона за управление на отпадъците /след издаване на необходимите разрешителни/ и други дейности незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма