Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НАТИВОС ГЛОБАЛ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203164409
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 1, 2014 09:36
Наименование
НАТИВОС ГЛОБАЛ
Транслитерация
„NATIVOS GLOBAL” Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Поморие, к-с "Виктория Роял Гарден" Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, продажба на течни горива, комисионни, складови, сп... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, продажба на течни горива, комисионни, складови, спедиционни, превозни сделки с всякакви МПС в страната и чужбина, ремонт на превозни средства, хотелиерство, рекламни, информационни, импресарски сделки, туризъм в страната и чужбина, счетоводни услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг експорт и импорт консултантски услуги маркетинг и инвестиционни национални и интернационални услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИСЛАВ ГЕЛБЕРТ (свързан с 1 фирма)
Управител: ИНА ХОНЩАЙН (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВЛАДИСЛАВ ГЕЛБЕРТ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ИНА ХОНЩАЙН 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИНА ХОНСТЕН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НАТИВОС ГЛОБАЛ ООД на латиница "„NATIVOS GLOBAL” Ltd" с ЕИК/ПИК 203164409 е основана на 1 Август 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВЕРИНА БГ", но на 12 Октомври 2018 година то бива сменено на сегашното "НАТИВОС ГЛОБАЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Поморие, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2014-08-01
Регистрация на фирмата

2018-04-28
Промяна управители
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, продажба на течни горива, комисионни, складови, спедиционни, превозни сделки с всякакви МПС в страната и чужбина, ремонт на превозни средства, хотелиерство, рекламни, информационни, импресарски сделки, туризъм в страната и чужбина, счетоводни услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, продажба на течни горива, комисионни, складови, спедиционни, превозни сделки с всякакви МПС в страната и чужбина, ремонт на превозни средства, хотелиерство, рекламни, информационни, импресарски сделки, туризъм в страната и чужбина, счетоводни услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг експорт и импорт консултантски услуги маркетинг и инвестиционни национални и интернационални услуги.

2018-10-12
Промяна наименование
Името се сменя от ВЕРИНА БГ на НАТИВОС ГЛОБАЛ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма