Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЛЕКСИЕВ 2014 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203169751
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203169751 от 2014-09-05 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
August 6, 2014 10:35
Наименование
АЛЕКСИЕВ 2014
Транслитерация
ALEKSIEV 2014
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, АДМ.СГРАДА, 92, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; търговия, вно... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; търговия, внос и износ; представителство и посредничество с петролни продукти, горива, био горива, масла и производни продукти; нови и употребявани автомобили в страната и чужбина; търговия на едро и дребно в страната и чужбина, внос и износ на хранителни, промишлени и битови стоки; хотелиерство и ресторантьорство и други дейности, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Сотир Петров Алексиев (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Сотир Петров Алексиев (свързан с 14 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЛЕКСИЕВ 2014 ЕООД на латиница "ALEKSIEV 2014" с ЕИК/ПИК 203169751 е основана на 6 Август 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-08-06
Регистрация на фирмата

2014-09-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203169751 на основание друго от ЗДДС

2014-12-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 166, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, АДМ.СГРАДА, 92, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Представителство, агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, инвестиции, търговско представителство и посредничество, търговия на дребно и едро с промишлени, хранителни и други стоки, хотелиерство и ресторантьорство / след лиценз/, счетоводни услуги, консултански услуги, покупка и продажба на недвижими имоти, проучване, проектиране, изграждане и ремонт на сгради, вътрешнои външно търговска дейност, туроператорска и туристическа агентска дейност,рекламна и информационна дейност, дружеството може да извършва всякакви други дейности, разрешени от Българското законодателство при спазване на всички действащи лицензионни, регистрационни и други режими.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; търговия, внос и износ; представителство и посредничество с петролни продукти, горива, био горива, масла и производни продукти; нови и употребявани автомобили в страната и чужбина; търговия на едро и дребно в страната и чужбина, внос и износ на хранителни, промишлени и битови стоки; хотелиерство и ресторантьорство и други дейности, които не са забранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма