Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Файнейшъл Консултинг ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203180744
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 14, 2014 17:24
Наименование
Файнейшъл Консултинг
Транслитерация
Financial Consulting
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Витоша, 78, бл. -, вх. -, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
консултации, търговия в страната и чужбина, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от законодателството на Република България.... консултации, търговия в страната и чужбина, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Айше Мохарем Азис (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Айше Мохарем Азис (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Файнейшъл Консултинг ЕООД на латиница "Financial Consulting" с ЕИК/ПИК 203180744 е основана на 14 Август 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Нова Радост", но на 5 Декември 2014 година то бива сменено на сегашното "Файнейшъл Консултинг". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2014-08-14
Регистрация на фирмата

2014-11-05
Промяна наименование
Името се сменя от Нова Радост на Медицински център за репродуктивна медицина Нова Радост
Промяна управители
Промяна предмет на дейност
- търговия в страната и чужбина, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от законодателството на Република България.
+ Осъществяване специализирана извънболнична медицинска помощ, дейности, осигуряващи репродуктивно здраве чрез асистирани репродуктивни технологии - ин витро оплождане, икси оплождане, спермален анализ, спермална и ембрионална криобанка, извършване на малки акушеро - гинекологични оперативни интервенции-лапароскопии, хистероскопии, интерупции, серклажи, амниоцентези, персуфлация на тръби, ултразвук, колпоскопия, лазер, наблюдения на бременност и раждане, онкологични и менопаузални проблеми, извършване на медицинска лабораторна диагностика, търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите, обучение на специализанти и продължителна квалификация.

2014-12-05
Промяна наименование
Името се сменя от Медицински център за репродуктивна медицина Нова Радост на Файнейшъл Консултинг
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване специализирана извънболнична медицинска помощ, дейности, осигуряващи репродуктивно здраве чрез асистирани репродуктивни технологии - ин витро оплождане, икси оплождане, спермален анализ, спермална и ембрионална криобанка, извършване на малки акушеро - гинекологични оперативни интервенции-лапароскопии, хистероскопии, интерупции, серклажи, амниоцентези, персуфлация на тръби, ултразвук, колпоскопия, лазер, наблюдения на бременност и раждане, онкологични и менопаузални проблеми, извършване на медицинска лабораторна диагностика, търговски сделки за нуждите на осъществяваната медицинска дейност и за обслужване на пациентите, обучение на специализанти и продължителна квалификация.
+ консултации, търговия в страната и чужбина, както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от законодателството на Република България.

2015-01-27
Промяна управители

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма