Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РОКСИМА ГРУП - ЗАЛОЖНА КЪЩА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203182446
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 15, 2014 16:26
Наименование
РОКСИМА ГРУП - ЗАЛОЖНА КЪЩА
Транслитерация
ROKSIMA GROUP LTD
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. “Плиска”, 19, бл. Тракция, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, извърш... Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като при необходимост за упражняване на съответната дейност дружеството ще придобива необходимите лицензии и разрешения прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АТАНАСКА ЦВЯТКОВА РАДУЛОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АТАНАСКА ЦВЯТКОВА РАДУЛОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
300 лева (300 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РОКСИМА ГРУП - ЗАЛОЖНА КЪЩА ЕООД на латиница "ROKSIMA GROUP LTD" с ЕИК/ПИК 203182446 е основана на 15 Август 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РОКСИМА ГРУП", но на 23 Юни 2020 година то бива сменено на сегашното "РОКСИМА ГРУП - ЗАЛОЖНА КЪЩА". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 300 лева.

Хронология

2014-08-15
Регистрация на фирмата

2020-06-23
Промяна наименование
Името се сменя от РОКСИМА ГРУП на РОКСИМА ГРУП - ЗАЛОЖНА КЪЩА
Промяна предмет на дейност
- ОКАЗИОННА КЪЩА - ИЗКУПУВАНЕ И ПРОДАЖБА НА НОВИ, СТАРИ И СТОКИ ВТОРА УПОТРЕБА НА КОНСИГНАЦИЯ И АНТИКВАРИАТНИ. ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН И ОБРАБОТЕН ВИД. ПОКУПКА И ТЪРГОВСКА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПРОМИШЛЕНИ, ХРАНИТЕЛНИ И СТОКИ ЗА БИТА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА НА ЕДРО И ДРЕБНО. ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/ И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА У НАС И В ЧУЖБИНА. ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, КАКТО И ТАКИВА ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ, СЛЕД ПРИДОБИВАНЕТО МУ.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие (бяла и черна техника, автомобили и други ценни предмети, които не са паметници на културата и в този смисъл сделки с благородни метали и скъпоценни камъни според Валутния закон след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността), както и продажбата им с цел погасяване на паричните задължения, възникнали във връзка с предоставени заеми, извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на горната дейност. Всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение, ще бъдат осъществявани след получаването им.

2020-07-20
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие (бяла и черна техника, автомобили и други ценни предмети, които не са паметници на културата и в този смисъл сделки с благородни метали и скъпоценни камъни според Валутния закон след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността), както и продажбата им с цел погасяване на паричните задължения, възникнали във връзка с предоставени заеми, извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на горната дейност. Всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение, ще бъдат осъществявани след получаването им.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни, работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като при необходимост за упражняване на съответната дейност дружеството ще придобива необходимите лицензии и разрешения

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма