Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МИТ ФРУКТ 2020 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203187087
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203187087 от 2014-09-23 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 20, 2014 14:57
Наименование
МИТ ФРУКТ 2020
Транслитерация
MIT FRUKT 2020 Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, Кап. Димитър Списаревски, 3, ет. 4, офис 410 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговия с плодове и зеленчуци, търговия с разнообразни стоки, търговия с храни, безалкохолни и алкохолни напитки, производство и преработка, външна и вътрешна търговия на едро и дребно, специфи... търговия с плодове и зеленчуци, търговия с разнообразни стоки, търговия с храни, безалкохолни и алкохолни напитки, производство и преработка, външна и вътрешна търговия на едро и дребно, специфични външноикономически операции, производство и реализация на стоки и услуги, комисионна, транспортна, спедиторска, консултантска, рекламна, програмна, информационна, маркетингова, сервизна, монтажна, ремонтна и преприемаческа дейност, хотелиерство, , заведения за обществено хранене, отдих и развлечения, търговско посредничество, представителство, комисионерство и агентство на местни и чуждестранни лица, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им и друга дейност , за която няма изрична законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮЛИЯН ГЕОРГИЕВ МИТОВ (свързан с 13 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЮЛИЯН ГЕОРГИЕВ МИТОВ (свързан с 13 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МИТ ФРУКТ 2020 ЕООД на латиница "MIT FRUKT 2020 Ltd" с ЕИК/ПИК 203187087 е основана на 20 Август 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФРУКТЕЛО", но на 21 Юни 2022 година то бива сменено на сегашното "МИТ ФРУКТ 2020". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2014-08-20
Регистрация на фирмата

2014-09-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203187087 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-08-19
Промяна наименование
Името се сменя от ФРУКТЕЛО на ПАУЪРФУЛ ЕНЕРДЖИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Софийски герой, 3, вх. В, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Софийски герой, 3, вх. В, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
+ търговия с електроенергия (в съответствие с действащата нормативна уредба), екпорт, импорт на електроенергия (в съответствие с действащата нормативна уредба), проектиране, строителство и поддържане на елетросъоражения, кабелни линии, трафопостове, вътрешни елетроинсталации, и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон.

2015-10-14
Промяна наименование
Името се сменя от ПАУЪРФУЛ ЕНЕРДЖИ на БУЛ ЕЛЕКТРО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Софийски герой, 3, вх. В, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Софийски герой, 3, вх. В, ет. 1

2017-03-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Софийски герой, 3, вх. В, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, Кап. Димитър Списаревски, 3, ет. 4, офис 410

2022-06-21
Промяна наименование
Името се сменя от БУЛ ЕЛЕКТРО на МИТ ФРУКТ 2020
Промяна предмет на дейност
- търговия с електроенергия (в съответствие с действащата нормативна уредба), екпорт, импорт на електроенергия (в съответствие с действащата нормативна уредба), проектиране, строителство и поддържане на елетросъоражения, кабелни линии, трафопостове, вътрешни елетроинсталации, и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон.
+ търговия с плодове и зеленчуци,търговия с разнообразни стоки,търговия с храни,безалкохолни и алкохолни напитки,производство и преработка,външна и вътрешна търговия на едро и дребно,специфични външноикономически операции,производство и реализация на стоки и услуги,комисионна,транспортна,спедиторска,консултантска,рекламна,програмна,информационна,маркетингова,сервизна,монтажна,ремонтна и преприемаческа дейност,хотелиерство, ,заведения за обществено хранене,отдих и развлечения,търговско посредничество,представителство,комисионерство и агентство на местни и чуждестранни лица,покупка,строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата им и друга дейност ,за която няма изрична законова забрана.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма