Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ню Вес Консулт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203194719
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 27, 2014 12:19
Наименование
Ню Вес Консулт
Транслитерация
NEW VES CONSULT
Оборот
0 лв. оборот (41,000 лв. печалба) за 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бул. ВИТОША, 1 А, офис 404 Виж на картата
Код на икономическа дейност
6920
Предмет на дейност
Консултантски ангажименти, одитни, счетоводни, данъчни услуги и дейности, експертизи, анализи и оценки, материални проверки, финансов одит и други. Изграждане, консултиране и одит на с... Консултантски ангажименти, одитни, счетоводни, данъчни услуги и дейности, експертизи, анализи и оценки, материални проверки, финансов одит и други. Изграждане, консултиране и одит на системи за финансово управление и контрол в публичния сектор. Обучения и консултиране по безопасност и здраве при работа. Разработване, внедряване и вътрешен одит на системи за управление на качеството, системи за управление на околната среда, системи за управление на здравословните и безопасни условия на труд, системи за управление на информационната сигурност и други. Организиране на обучения, семинари и курсове за повишаване на квалификацията. Туристическа дейност и свързаните с това услуги. Издателска дейност. Развитие на научноизследователска и развойна дейност. Вътрешно-търговска и външно-икономическа дейност, строително-ремонтна дейност, представителство, посредничество, комисионерство, лизинг, маркетинг, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Веселин Димитров Христов (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Веселин Димитров Христов (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 41,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ню Вес Консулт ЕООД на латиница "NEW VES CONSULT" с ЕИК/ПИК 203194719 е основана на 27 Август 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗОП ПЛЮС-1", но на 4 Март 2019 година то бива сменено на сегашното "Ню Вес Консулт". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2014-08-27
Регистрация на фирмата

2019-03-04
Промяна наименование
Името се сменя от ЗОП ПЛЮС-1 на Ню Вес Консулт
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, бул. ВИТОША, 1 А, офис 404
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бул. ВИТОША, 1 А, офис 404
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултантски ангажименти, одитни, счетоводни, данъчни услуги идейности, експертизи, анализи и оценки, материални проверки, финансов одит и други. Изграждане, консултиране и одит на системи за финансово управление и контрол в публичния сектор. Консултиране при планиране, възлагане и изпълнение на обществени поръчки, провеждани по реда на Закона за обществените поръчки. Обучения и консултиране по безопасност и здраве при работа. Разработване, внедряване и вътрешен одит на системи за управление на качеството, системи за управление на околната среда, системи за управление на здравословните и безопасни условия на труд, системи за управление на информационната сигурност и други.Организиране на обучения, семинари и курсове за повишаване на квалификацията. Туристическа дейност и свързаните с това услуги. Издателска дейност. Развитие на научноизледователска и развойна дейност. Вътрешно-търговска и външно-икономическа дейност, строително-ремонтна дейност, представителство, посредничество, комисионерство, лизинг, маркетинг, както и осъществяване на други дейности, за които няма изрична забрана със закон.
+ Консултантски ангажименти, одитни, счетоводни, данъчни услуги и дейности, експертизи, анализи и оценки, материални проверки, финансов одит и други. Изграждане, консултиране и одит на системи за финансово управление и контрол в публичния сектор. Обучения и консултиране по безопасност и здраве при работа. Разработване, внедряване и вътрешен одит на системи за управление на качеството, системи за управление на околната среда, системи за управление на здравословните и безопасни условия на труд, системи за управление на информационната сигурност и други. Организиране на обучения, семинари и курсове за повишаване на квалификацията. Туристическа дейност и свързаните с това услуги. Издателска дейност. Развитие на научноизследователска и развойна дейност. Вътрешно-търговска и външно-икономическа дейност, строително-ремонтна дейност, представителство, посредничество, комисионерство, лизинг, маркетинг, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма