Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ВИТОША 2014 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203208777
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 9, 2014 09:57
Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ВИТОША 2014
Транслитерация
„MEDICAL CENTER VITOSHA 2014”
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. „Бисер”, 15 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на специализирана извънболнична помощ в медицински център, която включва скрининг, профилактика, диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, назначаване на лабора... Извършване на специализирана извънболнична помощ в медицински център, която включва скрининг, профилактика, диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, назначаване на лабораторни и други видове изследвания, предписване на немедикаментозно лечение и лекарства, превързочни материали и медицински пособия, издаване на документи, свързани с медицинската дейност, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, извършване на търговски сделки при спазване на ограниченията по чл. 3, ал. 4 от Закона за лечебните заведения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЪР ИЛИЕВ ПЕТРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИМИР ВАСИЛЕВ ИЛЧЕВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ВИТОША 2014 ЕООД на латиница "„MEDICAL CENTER VITOSHA 2014”" с ЕИК/ПИК 203208777 е основана на 9 Септември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-09-09
Регистрация на фирмата

2019-09-13
Промяна предмет на дейност
- Извършване на специализирана извънболнична помощ в медицински център, която включва скрининг, профилактика, диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, назначаване на лабораторни и други видове изследвания, предписване на немедикаментозно лечение и лекарства, превързочни материали и медицински пособия, издаване на документи, свързани с медицинската дейност, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, извършване на търговски сделки само за нуждите на осъществяваните медицински дейности и обслужване на пациентите, провеждане на научно-изследователска работа, клинични изпитвания на лекарствени продукти, подготовка на лекции, книги, брошури и други нагледни материали и обучение на пациенти и медицински специалисти, участие в мероприятия за пропагандиране на здравни знания и здравословен начин на живот.
+ Извършване на специализирана извънболнична помощ в медицински център, която включва скрининг, профилактика, диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, назначаване на лабораторни и други видове изследвания, предписване на немедикаментозно лечение и лекарства, превързочни материали и медицински пособия, издаване на документи, свързани с медицинската дейност, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ, извършване на търговски сделки при спазване на ограниченията по чл. 3, ал. 4 от Закона за лечебните заведения.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма