Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРИС ПРОСПЕРИТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203209288
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203209288 от 2014-12-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 9, 2014 11:45
Наименование
КРИС ПРОСПЕРИТИ
Транслитерация
KRIS PROSPERITI
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Генерал Цимерман, 18, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство на всички видове обекти - жилищни, промишлени, търговски, на инфраструктура, строително-монтажни работи, външно и вътрешно обзавеждане, дизайн, инженерингова дейност, озел... Строителство на всички видове обекти - жилищни, промишлени, търговски, на инфраструктура, строително-монтажни работи, външно и вътрешно обзавеждане, дизайн, инженерингова дейност, озеленяване, сделки с недвижими имоти и вещни права върху тях, производство и търговия с промишлени, селскостопански, хранителни и битови стоки; експорт, импорт и реекспорт, посреднически и комисионни услуги, туроператорска дейност (след лиценз), транспортни услуги в страната и в чужбина (след лиценз), вътрешен и международен туризъм, търговско представителство и посредничество на месни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, рекламна и издателска дейност, ресторантъорство, хотелиерство, търговско представителство, посредничество и агентство, маркетинг и мениджмънт, консултантски услуги, строителни услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Извършване на всякаква друга основна, помощна и странична (съответно лицензирана) незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл. 1 от Търговския закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРИСТИАНА НИКОЛАЕВА ВЕЛИКОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРИСТИАНА НИКОЛАЕВА ВЕЛИКОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРИС ПРОСПЕРИТИ ЕООД на латиница "KRIS PROSPERITI" с ЕИК/ПИК 203209288 е основана на 9 Септември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2014-09-09
Регистрация на фирмата

2014-09-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ГЕНЕРАЛ ЦИМЕРМАН, 18, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Генерал Цимерман, 18, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ; СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКВА ДРУГА ОСНОВНА, ПОМОЩНА И СТРАНИЧНА (СЪОТВЕТНО ЛИЦЕНЗИРАНА) НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ПО СМИСЪЛА НА ЧЛ. 1 ОТ ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН.
+ Строителство на всички видове обекти - жилищни, промишлени, търговски, на инфраструктура, строително-монтажни работи, външно и вътрешно обзавеждане, дизайн, инженерингова дейност, озеленяване, сделки с недвижими имоти и вещни права върху тях, производство и търговия с промишлени, селскостопански, хранителни и битови стоки; експорт, импорт и реекспорт, посреднически и комисионни услуги, туроператорска дейност (след лиценз), транспортни услуги в страната и в чужбина (след лиценз), вътрешен и международен туризъм, търговско представителство и посредничество на месни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, рекламна и издателска дейност, ресторантъорство, хотелиерство, търговско представителство, посредничество и агентство, маркетинг и мениджмънт, консултантски услуги, строителни услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Извършване на всякаква друга основна, помощна и странична (съответно лицензирана) незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл. 1 от Търговския закон.

2014-12-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203209288 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма