Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАРТ 19 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203209365
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 9, 2014 11:54
Наименование
КАРТ 19
Транслитерация
KART 19 Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Елхово, Балкан, 1 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
селско стопанство, услуги в сферата на туризма , транспортна дейност, търговия, консултантски и счетоводни услуги, както и всички други дейности, които не са забранени от закона, а тези с... селско стопанство, услуги в сферата на туризма , транспортна дейност, търговия, консултантски и счетоводни услуги, както и всички други дейности, които не са забранени от закона, а тези с разрешителен режим - след снабдяване със съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТОДОР ИЛИЕВ ВЪЛЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ТОДОР ИЛИЕВ ВЪЛЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАРТ 19 ЕООД на латиница "KART 19 Ltd" с ЕИК/ПИК 203209365 е основана на 9 Септември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Ренимар", но на 25 Юни 2019 година то бива сменено на сегашното "КАРТ 19". Седалището на компанията се намира в с. Елхово, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2014-09-09
Регистрация на фирмата

2019-06-25
Промяна наименование
Името се сменя от Ренимар на КАРТ 19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Крън, ул. Т. Рашнаков, 16
+ БЪЛГАРИЯ, с. Елхово, Балкан, 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупко - продажба на стоки в първоначален, преработен и обработен вид, производство на стоки и други вещи с цел продажба, внос и износ на стоки и услуги, посредничество, комисионство, агентство и търговско представителство в страната и чужбина, консултантски, информационни и програмни услуги, превозни и спедиционни услуги, а за тези за които се изисква разрешителен режим, след издаване на съответното разрешение.
+ селско стопанство,услуги в сферата на туризма , транспортна дейност, търговия, консултантски и счетоводни услуги, както и всички други дейности, които не са забранени от закона, а тези с разрешителен режим - след снабдяване със съответното разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма