Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТОМИ АРТ СТРОЙ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203211563
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 10, 2014 12:57
Наименование
ТОМИ АРТ СТРОЙ
Транслитерация
"TOMY ART STROY"LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Ген.Кюркчиев, 18, ет. 3 Виж на картата
Код на икономическа дейност
01.29 - Отглеждане на други многогодишни насаждения
Предмет на дейност
Осъществяване на инженерингова дейност в сферата на строителството: предпроектно проучване, проектиране, организация на строителството, изграждане на обекти; гражданско строителство; строително-... Осъществяване на инженерингова дейност в сферата на строителството: предпроектно проучване, проектиране, организация на строителството, изграждане на обекти; гражданско строителство; строително-ремонтни дейности в областта на инженерната инфраструктура; сделки на управление и разпореждане с недвижими имоти; комисионни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост и информационни програми; търговско представителство и посредничество; внос, износ и реекспорт; спедиционни и превозни сделки и международна транспортна дейност, както и всякакви други търговски сделки, допустими от действащите нормативни актове. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТОЙКА ТОДОРОВА ТАШЕВА (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Стойка Тодорова Ташева 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Тодор Павлов Ташев 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТОЙКА ТОДОРОВА ТАШЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТОМИ АРТ СТРОЙ ООД на латиница ""TOMY ART STROY"LTD" с ЕИК/ПИК 203211563 е основана на 10 Септември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГЕРЕНА 2014", но на 21 Юни 2018 година то бива сменено на сегашното "ТОМИ АРТ СТРОЙ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2014-09-10
Регистрация на фирмата

2018-06-21
Промяна наименование
Името се сменя от ГЕРЕНА 2014 на ТОМИ АРТ СТРОЙ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перущица, ул. Отец Леокитий, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Ген.Кюркчиев, 18, ет. 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия и производство на селскостопански и промишлени стоки, плодове и зеленчуци, селскостопанска и мелиоративна дейност, отглеждане на лозови, плодови, черупкови и зеленчукови насаждения с цел продажбата и реализация на продукцията в първоначален, преработен и обработен вид, както и осъществяване на всякакъв друг дейност, която не е забранена от закона.
+ Осъществяване на инженерингова дейност в сферата на строителството: предпроектно проучване, проектиране, организация на строителството, изграждане на обекти; гражданско строителство; строително-ремонтни дейности в областта на инженерната инфраструктура; сделки на управление и разпореждане с недвижими имоти; комисионни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост и информационни програми; търговско представителство и посредничество; внос, износ и реекспорт; спедиционни и превозни сделки и международна транспортна дейност, както и всякакви други търговски сделки, допустими от действащите нормативни актове.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма