Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР РЕ СПИРО ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203218275
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 16, 2014 11:48
Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР РЕ СПИРО
Транслитерация
MC RE SPIRO
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, площад "МОМИНА ЧЕШМА", 1, вх. Д Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Осъществява специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: вътрешни болести, белодробни болести, алергология, имунология, медицина на съня, туберкулоза, образна диагности... Осъществява специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: вътрешни болести, белодробни болести, алергология, имунология, медицина на съня, туберкулоза, образна диагностика, клинична лаборатория, психиатрия, анестезиология и реанимация, кардиология и др. Дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, извършват се експертизи за временната неработоспособност, издават се медицински свидетелства за постъпване на работа и за пред съда, здравни книжки, медицински свидетелства за управление на МПС, при необходимост пациентите се насочват за консултативна и болнична помощ, извършват се клинични изпитвания и проучвания /епидемиологични и интервенционални/ и дейности, свързани с тях, разрешени от законодателството в страната. Медицинският център работи в сътрудничество с неправителствени организации, участва в разработване и изпълнение на проекти по европейски програми свързани със здравеопазване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН АТАНАСОВ КИСЕЛОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ИВАН АТАНАСОВ КИСЕЛОВ 80.00 лв - 80.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: АТАНАС ИВАНОВ КИСЕЛОВ 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ДИАНА ПЕТРОВА КИСЕЛОВА 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР РЕ СПИРО ООД на латиница "MC RE SPIRO" с ЕИК/ПИК 203218275 е основана на 16 Септември 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Разград, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - February 4, 2020 13:29
Годишен финансов отчет - September 19, 2018 09:24
Годишен финансов отчет - September 19, 2018 09:24
Годишен финансов отчет - September 19, 2018 09:24
Годишен финансов отчет - June 22, 2015 08:39

Хронология

2014-09-16
Регистрация на фирмата

2018-09-19
Промяна съдружници

2020-02-07
Промяна съдружници
+ ДИАНА ПЕТРОВА КИСЕЛОВА - 10 лв - 10.00% дял
+ АТАНАС ИВАНОВ КИСЕЛОВ - 10 лв - 10.00% дял
+ ИВАН АТАНАСОВ КИСЕЛОВ - 80 лв - 80.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Осъществява специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: вътрешни болести, белодробни болести, алергология, имунология, медицина на съня, туберкулоза, образна диагностика, клинична лаборатория, психиатрия, анестезиология и реанимация и др. Дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, извършват се експертизи за временната неработоспособност, издават се медицински свидетелства за постъпване на работа и за пред съда, здравни книжки, медицински свидетелства за управление на МПС, при необходимост пациентите се насочват за консултативна и болнична помощ, извършват се клинични изпитвания и проучвания /епидемиологични и интервенционални/ и дейности, свързани с тях, разрешени от законодателството в страната. Медицинският център работи в сътрудничество с неправителствени организации, участва в разработване и изпълнение на проекти по европейски програми свързани със здравеопазване.
+ Осъществява специализирана извънболнична медицинска помощ по специалностите: вътрешни болести, белодробни болести, алергология, имунология, медицина на съня, туберкулоза, образна диагностика, клинична лаборатория, психиатрия, анестезиология и реанимация, кардиология и др. Дейности по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации, извършват се експертизи за временната неработоспособност, издават се медицински свидетелства за постъпване на работа и за пред съда, здравни книжки, медицински свидетелства за управление на МПС, при необходимост пациентите се насочват за консултативна и болнична помощ, извършват се клинични изпитвания и проучвания /епидемиологични и интервенционални/ и дейности, свързани с тях, разрешени от законодателството в страната. Медицинският център работи в сътрудничество с неправителствени организации, участва в разработване и изпълнение на проекти по европейски програми свързани със здравеопазване.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма