Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Монитъринг енд Предикшън ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203220555
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203220555 от 2015-06-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 17, 2014 14:23
Наименование
Монитъринг енд Предикшън
Транслитерация
Monitoring & Prediction Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Бойчо Войвода, 7, ет. 3 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Научно-изследователска и развойна дейност във връзка с разработване на контролно измервателни системи и уреди, телекомуникационни устройства, системи и софтуерни продукти; вътрешна и международна ... Научно-изследователска и развойна дейност във връзка с разработване на контролно измервателни системи и уреди, телекомуникационни устройства, системи и софтуерни продукти; вътрешна и международна търговия с контролно измервателни системи и уреди, телекомуникационни устройства, системи и софтуерни продукти; комплексно изграждане и консултиране на системи за мониторинг и контрол; проектиране, изграждане, инженеринг, доставки, услуги, контрол, сертифициране, одит, управление в областта на енергетиката и енергийната ефективност и всякакви други стопански дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕЛЕНА ДИМИТРОВА ДИЛКОВА (свързан с 15 фирми)
Съдружник: "ВИЗИ ИНЖЕНЕРИНГ" ЕООД (свързан с 2 фирми)
Съдружник: "България Инженеринг" ЕАД 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Монитъринг енд Предикшън ООД на латиница "Monitoring & Prediction Ltd." с ЕИК/ПИК 203220555 е основана на 17 Септември 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Б.И. Фючър Лайт", но на 10 Юни 2018 година то бива сменено на сегашното "Монитъринг енд Предикшън". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2014-09-17
Регистрация на фирмата

2014-12-15
Промяна съдружници

2015-06-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203220555 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-08-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул. България, 88, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Абакус бизнес център, бул. България, 118, ет. 4

2018-06-10
Промяна наименование
Името се сменя от Б.И. Фючър Лайт на Монитъринг енд Предикшън
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и международна търговия и услуги с електрически материали и всякакви други стопански дейности и услуги, незабранени от закона.
+ Вътрешна и международна търговия с контролно измервателни системи и уреди, телекомуникационни устройства, системи и софтуерни продукти; комплексно изграждане и консултиране на системи за мониторинг и контрол; проектиране, изграждане, инженеринг, доставки, услуги, контрол, сертифициране, одит, управление в областта на енергетиката и енергийната ефективност и всякакви други стопански дейности и услуги, незабранени от закона.

2020-04-22
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и международна търговия с контролно измервателни системи и уреди, телекомуникационни устройства, системи и софтуерни продукти; комплексно изграждане и консултиране на системи за мониторинг и контрол; проектиране, изграждане, инженеринг, доставки, услуги, контрол, сертифициране, одит, управление в областта на енергетиката и енергийната ефективност и всякакви други стопански дейности и услуги, незабранени от закона.
+ Научно-изследователска и развойна дейност във връзка с разработване на контролно измервателни системи и уреди, телекомуникационни устройства, системи и софтуерни продукти; вътрешна и международна търговия с контролно измервателни системи и уреди, телекомуникационни устройства, системи и софтуерни продукти; комплексно изграждане и консултиране на системи за мониторинг и контрол; проектиране, изграждане, инженеринг, доставки, услуги, контрол, сертифициране, одит, управление в областта на енергетиката и енергийната ефективност и всякакви други стопански дейности и услуги, незабранени от закона.

2022-11-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Абакус бизнес център, бул. България, 118, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Бойчо Войвода, 7, ет. 3

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма