Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИО НАТУРАЛ БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203222816
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203222816 от 2015-02-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 18, 2014 17:36
Наименование
БИО НАТУРАЛ БГ
Транслитерация
BIO NATURAL BG
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, местност Средни дол, 331А Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и продажба на бутилирани напитки; изграждане, реконструкция, модернизация и експлоатация на производствена база за бутирилане на минерална и изворна вода; производство, маркетингови... Производство и продажба на бутилирани напитки; изграждане, реконструкция, модернизация и експлоатация на производствена база за бутирилане на минерална и изворна вода; производство, маркетингови проучвания и реализация на бутилирана минерална и изворна вода; покупка на всякакъв вид стоки и вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; внос, износ, реекспорт и бартерни сделки с всякакъв вид стоки и вещи; производство и търговия с хранителни и промишлени стоки и продукти; туристически, хотелиерски, рекламни и информационни услуги; оборудване и експлоатация на заведения за обществено хранене от всякакъв вид магазини; търговско представителство и агентство; производство и търговия с всякакъв вид селскостопанска продукция - растителна и животинска; комисионни, спедиционни, складови и лицензионни сделки; консултантска дейност; транспортна дейност; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата и отдаването им под наем, както и всички други услуги и сделки, извършвани по търговски начин и незабранени от ТЗ. Дейността ще се извършва в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ГЕОРГИЕВ ИВАНОВ (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ПЕТЪР ВЕСЕЛИНОВ ПАЧЕВ 2.00 лв - 20.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИВАН ГЕОРГИЕВ ИВАНОВ 8.00 лв - 80.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВАН ГЕОРГИЕВ ИВАНОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИО НАТУРАЛ БГ ЕООД на латиница "BIO NATURAL BG" с ЕИК/ПИК 203222816 е основана на 18 Септември 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗАСТРОЙЩИК БГ", но на 27 Март 2018 година то бива сменено на сегашното "БИО НАТУРАЛ БГ". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2014-09-18
Регистрация на фирмата

2015-02-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203222816 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-03-27
Промяна наименование
Името се сменя от ЗАСТРОЙЩИК БГ на БИО НАТУРАЛ БГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Трайко Китанчев, 42
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, ул. "Преслав", 21, ет. 2
Промяна съдружници
+ ИВАН ГЕОРГИЕВ ИВАНОВ - 8 лв - 80.00% дял
+ ПЕТЪР ВЕСЕЛИНОВ ПАЧЕВ - 2 лв - 20.00% дял
Промяна предмет на дейност
- СЧЕТОВОДСТВО И СЧЕТОВОДНА ДЕЙНОСТ, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, СТОПАНИСВАНЕ И ОТДАВАНЕ НА ВИЛИ, КЪЩИ И ХИЖИ ПОД НАЕМ, РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИ И ЕКОЛОГИЧЕН ТУРИЗЪМ, ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, МЕЖДУНАРОДНА ТЪРГОВИЯ, КОМИСИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, СПЕДИТОРСКА И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ПРОМИШЛЕНИ И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПРЕВОДАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА РАЗРЕШЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ Производство и продажба на бутилирани напитки; изграждане, реконструкция, модернизация и експлоатация на производствена база за бутирилане на минерална и изворна вода; производство, маркетингови проучвания и реализация на бутилирана минерална и изворна вода; покупка на всякакъв вид стоки и вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; внос, износ, реекспорт и бартерни сделки с всякакъв вид стоки и вещи; производство и търговия с хранителни и промишлени стоки и продукти; туристически, хотелиерски, рекламни и информационни услуги; оборудване и експлоатация на заведения за обществено хранене от всякакъв вид магазини; търговско представителство и агентство; производство и търговия с всякакъв вид селскостопанска продукция - растителна и животинска; комисионни, спедиционни, складови и лицензионни сделки; консултантска дейност; транспортна дейност; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажбата и отдаването им под наем, както и всички други услуги и сделки, извършвани по търговски начин и незабранени от ТЗ. Дейността ще се извършва в страната и чужбина.

2019-05-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, ул. "Преслав", 21, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, местност Средни дол, 331А
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- ИВАН ГЕОРГИЕВ ИВАНОВ - 8 лв - 80.00% дял
- ПЕТЪР ВЕСЕЛИНОВ ПАЧЕВ - 2 лв - 20.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма