Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКСТРИЙМ РАЙДЪРС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203223672
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 19, 2014 13:41
Наименование
ЕКСТРИЙМ РАЙДЪРС
Транслитерация
EXTREME RIDERS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Рикардо Вакарнини, 10, вх. А, офис 1 Виж на картата
Код на икономическа дейност
62.02 - Консултантска дейност по информационни технологии
Предмет на дейност
Консултантски услуги в областта на информационните технологии; информационни услуги; създаване и разпространение на програмни продукти (софтуер), електронна и аудиовизуална продукция и мултимедийни ... Консултантски услуги в областта на информационните технологии; информационни услуги; създаване и разпространение на програмни продукти (софтуер), електронна и аудиовизуална продукция и мултимедийни продукти; интернет дизайн, хостинг, предоставяне на достъп до интернет и интернет услуги; изграждане и поддръжка на компютърни мрежи и системи и на структурни кабелни системи; ремонт и сервиз на електронна и компютърна техника; аутсорсинг; вътрешна и външна търговия, внос, износ, реекспорт, посредническа, агентска и комисионерска дейност; както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДРАГОМИР СТЕФАНОВ ДРАГАНОВ (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ЕВГЕНИЙ МИХОВ СТОЯНОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ДРАГОМИР СТЕФАНОВ ДРАГАНОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКСТРИЙМ РАЙДЪРС ООД на латиница "EXTREME RIDERS" с ЕИК/ПИК 203223672 е основана на 19 Септември 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-09-19
Регистрация на фирмата

2016-04-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.Славовица, 20, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Рикардо Вакарнини, 10, вх. А, офис 1
Промяна предмет на дейност
- ВЪНШНА И ВЪТРЕШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС-ИЗНОС НА ВСЯКАКЪВ ВИД СТОКИ И УСЛУГИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, АГЕНТСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, КАКТО И ВСЯ КАКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Консултантски услуги в областта на информационните технологии; информационни услуги; създаване и разпространение на програмни продукти (софтуер), електронна и аудиовизуална продукция и мултимедийни продукти; интернет дизайн, хостинг, предоставяне на достъп до интернет и интернет услуги; изграждане и поддръжка на компютърни мрежи и системи и на структурни кабелни системи; ремонт и сервиз на електронна и компютърна техника; аутсорсинг; вътрешна и външна търговия, внос, износ, реекспорт, посредническа, агентска и комисионерска дейност; както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма