Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЕРОТУР БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203225328
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 23, 2014 11:54
Наименование
АЕРОТУР БГ
Транслитерация
AEROTOUR BG
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 98, вх. Е, ет. 7 Виж на картата
Има 46 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4120 - СТРОИТЕЛСТВО
Предмет на дейност
Строително - монтажни дейности, транспортна дейност, туристически услуги, маркетинг, реклама, търговско представителство, консултантски услуги в областта на рекламата и лизинга на услуги, ... Строително - монтажни дейности, транспортна дейност, туристически услуги, маркетинг, реклама, търговско представителство, консултантски услуги в областта на рекламата и лизинга на услуги, търговията. Организиране на щенични дейност, масови мероприятия, търговия със стоки у услуги на физически лица и фирми в областта на дизайна, изкуството, спорта, - и зсички видове търговска дейност, за които няма законова забрана по законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КИРИЛ ДИМИТРОВ ПЕТРОВ (свързан с 2 фирми)
Управител: ЛАРИСА ДИМИТРИЕВНА ПЕТРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КИРИЛ ДИМИТРОВ ПЕТРОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5 лева (5 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЕРОТУР БГ ЕООД на латиница "AEROTOUR BG" с ЕИК/ПИК 203225328 е основана на 23 Септември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХЕПИ ДЕНС СТУДИО", но на 5 Юни 2017 година то бива сменено на сегашното "АЕРОТУР БГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5 лева.

Хронология

2014-09-23
Регистрация на фирмата

2017-06-05
Промяна наименование
Името се сменя от ХЕПИ ДЕНС СТУДИО на АЕРОТУР БГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 219, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бл. 98, вх. Е, ет. 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ ПО КЛАСИЧЕСКИ БАЛЕТ, ВСИЧКИ ВИДОВЕ ТАНЦИ, ЙОГА. СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ ДЕЙНОСТИ, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, МАРКЕТИНГ, РЕКЛАМА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО. КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА РЕКЛАМАТА И ЛИЗИНГА НА УСЛУГИ, ТЪРГОВИЯТА. ОРГАНИЗИРАНЕ НА СЦЕНИЧНИ ДЕЙНОСТИ И МАСОВИ МЕРОПРИЯТИЯ. ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И УСЛУГИ ЗА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА И ФИРМИ В ОБЛАСТТА НА ДИЗАЙНА, ИЗКУСТВОТО, СПОРТА. И ВСИЧКИ ВИДОВЕ ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ЗА КОИТО НЯМА ЗАКОНОВА ЗАБРАНА ПО ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ .
+ Строително - монтажни дейности, транспортна дейност, туристически услуги, маркетинг, реклама, търговско представителство, консултантски услуги в областта на рекламата и лизинга на услуги, търговията. Организиране на щенични дейност, масови мероприятия, търговия със стоки у услуги на физически лица и фирми в областта на дизайна, изкуството, спорта,- и зсички видове търговска дейност, за които няма законова забрана по законодателството на Република България.

2019-01-07

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма