Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Транс Компакт 3 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203231352
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203231352 от 2014-11-27 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
September 26, 2014 14:31
Наименование
Транс Компакт 3
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, бл. 17, ет. 2 Виж на картата
Има 35 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, както внос и износ на същите;Извършване на търговска дейност в страната и чужбинапродажба на стоки... покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, както внос и износ на същите;Извършване на търговска дейност в страната и чужбинапродажба на стоки от собствено производство;шивашко производство;търговско представителство и ресторантьорство;превозна, хотелиерска, туристическа дейност след лиценз, рекламна, импресарска или предоставянето на услуги;покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;сделки с интелектуална собственост;внос на леки автомобили;покупка с цел продажба на хранителни добавки, както и всички други дейности незабранени от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ПЛАМЕНОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 17 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ ПЛАМЕНОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 17 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Транс Компакт 3 ЕООД с ЕИК/ПИК 203231352 е основана на 26 Септември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2014-09-26
Регистрация на фирмата

2014-11-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. Васил Левски, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, бл. 17, ет. 2

2014-11-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203231352 на основание друго от ЗДДС

2015-01-13
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- покупко-продажба на мобилни апарати и аксесоари, както и всяка дейност или услуга, разрешена съгласно българското законодателство.
+ покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, както внос и износ на същите;Извършване на търговска дейност в страната и чужбинапродажба на стоки от собствено производство;шивашко производство;търговско представителство и ресторантьорство;превозна, хотелиерска, туристическа дейност след лиценз, рекламна, импресарска или предоставянето на услуги;покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба;сделки с интелектуална собственост;внос на леки автомобили;покупка с цел продажба на хранителни добавки, както и всички други дейности незабранени от българското законодателство.

2015-04-30
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма