Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОМПАНИЯ БАЛКАН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203247755
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203247755 от 2021-05-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 9, 2014 11:58
Наименование
КОМПАНИЯ БАЛКАН
Транслитерация
Balkan Company Ltd.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Костинброд, ул. "Асен Златаров", 10, вх. А Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, интернет търговия, търговско представителство и пос... покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, интернет търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, стоков контрол, хотелиерски услуги - без тези по чл. 2, т.З от ТЗ, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и други незабранени от закона дейности прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЪР ВАЛЕРИЕВ ЕВТИМОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Павел Методиев Здравков (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОМПАНИЯ БАЛКАН ЕООД на латиница "Balkan Company Ltd." с ЕИК/ПИК 203247755 е основана на 9 Октомври 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕКО МОБАЙЛ БЪЛГАРИЯ", но на 12 Ноември 2019 година то бива сменено на сегашното "КОМПАНИЯ БАЛКАН". Седалището на компанията се намира в гр. Костинброд, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-10-09
Регистрация на фирмата

2014-11-05
Промяна предмет на дейност
- Организиране и управление на дейностите по разделно събиране, рециклиране и оползотворяване на отпадъци от излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС) по смисъла на Закона за управление на отпадъците (ЗУО), след получаване на разрешение, като организация по оползотворяване съгласно ЗУО.
+ Организиране и управление на дейностите по разделно събиране, рециклиране и оползотворяване на отпадъци от излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС) по смисъла на Закона за управление на отпадъците (ЗУО), след получаване на разрешение, като организация по оползотворяване съгласно ЗУО.За осъществяване на своята дейност и за изпълнение на задълженията като организация по оползотворяване Дружеството сключва договори с общините и/или с лицата по чл. 14 от ЗУО притежаващи разрешение за извършване на дейност с отпадъци. Дружеството осъществява своята дейност съобразно разпоредбите на Търговския закон и Закона за управление на отпадъците и нормите на действащото законодателство.

2019-11-12
Промяна наименование
Името се сменя от ЕКО МОБАЙЛ БЪЛГАРИЯ на КОМПАНИЯ БАЛКАН
Промяна предмет на дейност
- Организиране и управление на дейностите по разделно събиране, рециклиране и оползотворяване на отпадъци от излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС) по смисъла на Закона за управление на отпадъците (ЗУО), след получаване на разрешение, като организация по оползотворяване съгласно ЗУО.За осъществяване на своята дейност и за изпълнение на задълженията като организация по оползотворяване Дружеството сключва договори с общините и/или с лицата по чл. 14 от ЗУО притежаващи разрешение за извършване на дейност с отпадъци. Дружеството осъществява своята дейност съобразно разпоредбите на Търговския закон и Закона за управление на отпадъците и нормите на действащото законодателство.
+ покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, интернет търговия, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, стоков контрол, хотелиерски услуги - без тези по чл. 2, т.З от ТЗ, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг, както и други незабранени от закона дейности

2021-05-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203247755 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-06-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Костинброд, ул. "Асен Златаров", 10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Костинброд, ул. "Асен Златаров", 10, вх. А

2021-06-21

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма