Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Б.А.И. МЕРЧАНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203251064
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203251064 от 2014-11-14 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
October 13, 2014 11:27
Наименование
Б.А.И. МЕРЧАНТ
Транслитерация
B.A.I. MERCHANT S.r.L.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Русалийски проход, 18, ет. партер Виж на картата
Има 26 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Предоставяне на услуги по отношение на институции, обществени институции, частни фирми и насочен към развитие и подготовка на проекти, програми и / или изследвания за промишлени стратегии, упр... Предоставяне на услуги по отношение на институции, обществени институции, частни фирми и насочен към развитие и подготовка на проекти, програми и / или изследвания за промишлени стратегии, управление на бизнес и организация като цяло. техническа координация на фирми, посредническа дейност сделки, сливания или продажба на капиталови инвестиции; организация и провеждане на курсове, срещи и семинари по теми, свързани с корпоративни цели. Консултантска дейност; търговски, промишлени сделки; посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица в страната и чужбина, дялово участие в други дружества със същия или сходен предмет на дейност; както и всяка друга търговска дейност, незабранена от действащото българско законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Mасимилиано Салерно (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Mасимилиано Салерно (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Б.А.И. МЕРЧАНТ ЕООД на латиница "B.A.I. MERCHANT S.r.L." с ЕИК/ПИК 203251064 е основана на 13 Октомври 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Н. Ф. М. ТРЕЙДИНГ 2014", но на 8 Октомври 2015 година то бива сменено на сегашното "Б.А.И. МЕРЧАНТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-10-13
Регистрация на фирмата

2014-11-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203251064 на основание друго от ЗДДС

2015-07-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. ДАНАИЛ ДЕЧЕВ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. ДАНАИЛ ДЕЧЕВ, 1

2015-10-08
Промяна наименование
Името се сменя от Н. Ф. М. ТРЕЙДИНГ 2014 на Б.А.И. МЕРЧАНТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. ДАНАИЛ ДЕЧЕВ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Русалийски проход, 18, ет. партер
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ЛИЗИНГ; ИМПОРТ И ЕКСПОРТ НА УСЛУГИ. ВНОС, ИЗНОС, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО ВЪВ ВРЪЗКА С ОСЪЩЕСТВЯВАНАТА ОТ ДРУЖЕСТВОТО ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ С ЧЕРНИ И ЦВЕТНИ МЕТАЛИ И ТЪРГОВИЯ С ОТПАДЪЦИ ОТ ЧЕРНИ И ЦВЕТНИ МЕТАЛИ, СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНА ЛИЦЕНЗИЯ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ТАЗИ ДЕЙНОСТ. ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ, ПЪТНО- СТРОИТЕЛНА И ДРУГА СПЕЦИАЛНА ТЕХНИКА; ВЪЗДУХОПЛАВАТЕЛНИ СРЕДСТВА: ВЕРТОЛЕТИ, САМОЛЕТИ; ВОДНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА: ДЖЕТОВЕ, СКУТЕРИ, ЯХТИ, СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ И ДЕЙНОСТИ, ЕЛЕКТРОМОНТАЖ И ЕЛЕКТРОИЗГРАЖДАНЕ НА ЕЛ. ОБЕКТИ И СЪОРЪЖЕНИЯ. ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА, ТЕЛЕФОН, ЕЛЕКТРОНИКА, СОФТУЕРНИ ПРОГРАМИ. СЪЗДАВАНЕ НА УЕБ САЙТОВЕ И КОНСУЛТАЦИИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ДОМЕННИ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Предоставяне на услуги по отношение на институции, обществени институции, частни фирми и насочен към развитие и подготовка на проекти, програми и / или изследвания за промишлени стратегии, управление на бизнес и организация като цяло. техническа координация на фирми, посредническа дейност сделки, сливания или продажба на капиталови инвестиции; организация и провеждане на курсове, срещи и семинари по теми, свързани с корпоративни цели. Консултантска дейност; търговски, промишлени сделки; посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица в страната и чужбина, дялово участие в други дружества със същия или сходен предмет на дейност; както и всяка друга търговска дейност, незабранена от действащото българско законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма