Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АВАС.БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203263624
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 22, 2014 14:43
Наименование
АВАС.БГ
Транслитерация
AVAS.BG Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 23, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Има 57 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Информационни, програмни и интернет-услуги, онлайн услуги и сделки, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, сделки с интелектуал... Информационни, програмни и интернет-услуги, онлайн услуги и сделки, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, сделки с интелектуална собственост, ресторантьорство и хотелиерство, вътрешно и външнотърговски сделки, комисионни, туристически, рекламни, продуцентски и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон, електронна търговия, посредническа и консултантска дейност, маркетинг, реклама и издателска дейност, операции по експорт и реекспорт, както и всякаква друга дейност, която не е изрично забранена от действащото законодателство. Сделки и дейности, за които се изисква по закон разрешение (лиценз) или са ограничени с други законови изисквания, ще се осъществяват след изпълнението на всички законови изисквания. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Сава Петров Савов (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Сава Петров Савов (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АВАС.БГ ЕООД на латиница "AVAS.BG Ltd." с ЕИК/ПИК 203263624 е основана на 22 Октомври 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СЕНЕДРА", но на 7 Декември 2016 година то бива сменено на сегашното "АВАС.БГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-10-22
Регистрация на фирмата

2016-12-07
Промяна наименование
Името се сменя от СЕНЕДРА на АВАС.БГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ., ., бл. 25, вх. "В", ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 23, вх. Б, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- производство и продажба на сладкарски изделия, продажба и внос на хранителни продукти, продажба на алкохол, търговия с тютюневи изделия и акцизни стоки, заведения за хранене, ресторанти, кафенета и др, тьрговия на едро и дребно в страната и чужбина, производство с цел продажба на всякакви стоки, които не са забранени от закона, внос, износ, тьрговско представителство, посредничество, туризъм, складова, дистрибуторска, хотелиерска, транспортна, спедиторска дейност, както и всички други дейности и услуги, незабранени от закона.
+ Информационни, програмни и интернет-услуги, онлайн услуги и сделки, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чужди физически и юридически лица, сделки с интелектуална собственост, ресторантьорство и хотелиерство, вътрешно и външнотърговски сделки, комисионни, туристически, рекламни, продуцентски и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон, електронна търговия, посредническа и консултантска дейност, маркетинг, реклама и издателска дейност, операции по експорт и реекспорт, както и всякаква друга дейност, която не е изрично забранена от действащото законодателство. Сделки и дейности, за които се изисква по закон разрешение (лиценз) или са ограничени с други законови изисквания, ще се осъществяват след изпълнението на всички законови изисквания.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма