Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Джи Ем Ти Бутик ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203266015
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203266015 от 2015-05-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 23, 2014 15:38
Наименование
Джи Ем Ти Бутик
Транслитерация
GMT Boutique Ltd.
Оборот
2,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Коста Лулчев, 10, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 242 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия с облекло, кожа, връхни дрехи, кожени изделия, аксесоари, платове, часовници, обувки и всяка друга стока и продукти в пъроначален, преработен и полуобработен вид, в странат... Търговия с облекло, кожа, връхни дрехи, кожени изделия, аксесоари, платове, часовници, обувки и всяка друга стока и продукти в пъроначален, преработен и полуобработен вид, в страната и в чужбина, в страни от ЕС и извън него, както в магазини, така и чрез електронна търговия, представителство и търгвоско посредничество, складови сделки, както и извършването на всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. Ако за извършването на някоя от дейностите, законът изисква получаването на предварително разрешение, лиценз или регистрация, дружеството може да ги извършва след получаване на съответния документ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Лука Пикколо (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЛУКА ПИККОЛО 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НИКОЛА КАНТИЛЕ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛУКА ПИККОЛО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 2,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Джи Ем Ти Бутик ЕООД на латиница "GMT Boutique Ltd." с ЕИК/ПИК 203266015 е основана на 23 Октомври 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "САФИН ГРУП", но на 9 Април 2019 година то бива сменено на сегашното "Джи Ем Ти Бутик". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 2,000 лв.

Хронология

2014-10-23
Регистрация на фирмата

2015-04-09
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на консултантски услуги във всички сфери на икономиката, включително разработване и внедряване на системи за управление и контрол, консултиране и администриране на такива системи, разработване и менежиране на проекти за фирмено развитие и инвестиции, пазарни стратегии, проучвания и мониторинг на пазара, извършване на контрол и проверки по възлагане, включително икономически, счетоводен, финансов и юридически дю дилиджънс, финансови и данъчни консултации, счетоводни услуги, консултиране и управление на фирмени участия и инвестиции, изпълнение на поръчки по мандатни и комисионерски договори по възлагане от физически и/или юридически лица в страната и в чужбина, услуги по извършване на преводи и легализация, посредническа и брокерска дейност, дейности по управление, търговско представителство и посредничество, външна и вътрешна търговия, както и извършване на всяка друга, незабранена от закона търговска дейност. В случай, че за извършване на някоя от дейностите на дружеството, законът изисква предварителното издаване и получаване на лиценз, разрешение, регистрация или друг подобен документ, то съответната дейност ще бъде упражняване след получаването му.
+ 1. отдаване под наем на превозни средства за пътници и товари; 2. отдаване под наем на строителна техника и оборудване; 3. покупко-продажба и замяна на превозни средства и строителна техника и оборудване; 4. покупко-продажба на недвижими имоти; 5. посредничество във връзка с недвижими имоти; 6. производство и търговия на едро и дребно със стоки; 7. маркетинг, консултантска и производствена дейност; 8. вътрешно- и външнотърговска дейност, реекспорт, бартерни, обменни и други специфични операции; 9. товарна, пътническа, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина; 10. производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети на бита; 11. всяка друга дейност, незабранена от закона.

2015-05-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203266015 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-04-09
Промяна наименование
Името се сменя от САФИН ГРУП на Джи Ем Ти Бутик
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Емил Де Лавеле, 18А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Цар Самуил, 50, вх. Г
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- 1. отдаване под наем на превозни средства за пътници и товари; 2. отдаване под наем на строителна техника и оборудване; 3. покупко-продажба и замяна на превозни средства и строителна техника и оборудване; 4. покупко-продажба на недвижими имоти; 5. посредничество във връзка с недвижими имоти; 6. производство и търговия на едро и дребно със стоки; 7. маркетинг, консултантска и производствена дейност; 8. вътрешно- и външнотърговска дейност, реекспорт, бартерни, обменни и други специфични операции; 9. товарна, пътническа, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина; 10. производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети на бита; 11. всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Търговия с облекло, кожа, връхни дрехи, кожени изделия, аксесоари, платове, часовници, обувки и всяка друга стока и продукти в пъроначален, преработен и полуобработен вид, в страната и в чужбина, в страни от ЕС и извън него, както в магазини, така и чрез електронна търговия, представителство и търгвоско посредничество, складови сделки, както и извършването на всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. Ако за извършването на някоя от дейностите, законът изисква получаването на предварително разрешение, лиценз или регистрация, дружеството може да ги извършва след получаване на съответния документ.

2020-07-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Цар Самуил, 50, вх. Г
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Коста Лулчев, 10, вх. А, ет. 1

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма