Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РАДМИЛА 07 ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
203287625
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203287625 от 2017-09-04
Дата на регистрация
November 11, 2014 10:42
Наименование
РАДМИЛА 07
Транслитерация
RADMILA 07
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. "Васил Друмев", 35, ет. 3 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на разсад за земеделски култури, производство на етерични масла и продукти от етерични масла, производство на земеделски култури; продажба на стоки от собствено производство; покупка ... Производство на разсад за земеделски култури, производство на етерични масла и продукти от етерични масла, производство на земеделски култури; продажба на стоки от собствено производство; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; външно търговска дейност, бартерни сделки и реекспорт; комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни услуги; строително-ремонтни услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТЕОДОРА ЖЕЛЯЗКОВА ИГНАТОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТЕОДОРА ЖЕЛЯЗКОВА ИГНАТОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РАДМИЛА 07 ЕООД на латиница "RADMILA 07" с ЕИК/ПИК 203287625 е основана на 11 Ноември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2014-11-11
Регистрация на фирмата

2017-09-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203287625

2016-12-14
Промяна предмет на дейност
- Производство на разсад за земеделски култури, производство на етерични масла и продукти от етерични масла, производство на земеделски култури; продажба на стоки от собствено производство; покупка на стоки или други вети с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; външнотърговска дейност, бартерни сделки и реекспорт; комисионни, спедииионни, превозни, складови сделки; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни услуги; строително-ремонтни услуги.
+ Производство на разсад за земеделски култури, производство на етерични масла и продукти от етерични масла, производство на земеделски култури; продажба на стоки от собствено производство; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; външно търговска дейност, бартерни сделки и реекспорт; комисионни, спедиционни, превозни, складови сделки; хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни услуги; строително-ремонтни услуги.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма