Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕПУ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203289268
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203289268 от 2018-04-27 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 12, 2014 10:19
Наименование
ЕПУ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Транслитерация
EPU INERNATIONAL
Оборот
14,000 лв. оборот за 2016 г.
Служители
2 служители към 2016 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, Св. Св. Кирил и Методий, 23 Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Книгоиздаване, печат и разпространение на научно-популярна, публицистична и художествена литература, изработка на печатни и софтуерни продукти за целите на образователния процес, продажба на ... Книгоиздаване, печат и разпространение на научно-популярна, публицистична и художествена литература, изработка на печатни и софтуерни продукти за целите на образователния процес, продажба на канцеларски материали, рекламна дейност, програмиране и други софтуерни услуги, тестообработка, копирни услуги. Проучвания на пазара и на продукти, стратегическа консултация, секторни анализи, позициониране, проучване на общественото мнение, потребителска удовлетвореност, директен маркетинг, анализ на иновативни сектори, особено по отношение на алтернативните възобновяеми източници на енергия, предпроектни проучвания, научноизследователска дейност, анализ на техническо-икономическото съответствие, проучвания за въздействието върху околната среда, консултация и помощ в процеса на интернационализация, предоставяне на услуги с управленски, програмен, организационен, административен и финансов характер, насочени към подпомагане и допълване на дейността на частни и публични фирми, както и управлението и насърчаването на свързаните с това услуги. Маркитингова консултация, технически услуги за управление на учебни програми, като преводи, легализиране и логистична организация на студенти.Дружеството ще може да извършва всички операции с ценни книжа и недвижими имоти, които административният орган счита за необходими или полезни за осъществяването на предмета на дейност, както и всяка друга стопанска дейност, за която няма законова забрана. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ДОБРЕВ КОЛЕВ (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2016 14,000 - -
2015 0 - -
2014 0 - -

Служители

Година
Служители
2016 2
2015 2
2014 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕПУ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД на латиница "EPU INERNATIONAL" с ЕИК/ПИК 203289268 е основана на 12 Ноември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Издателство ЕПУ", но на 25 Октомври 2017 година то бива сменено на сегашното "ЕПУ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2016 година е в размер на 14,000 лв.

Хронология

2014-11-12
Регистрация на фирмата

2017-03-06

2017-10-25
Промяна наименование
Името се сменя от Издателство ЕПУ на ЕПУ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Промяна предмет на дейност
- Книгоиздаване, печат и разпространение на научно-популярна, публицистична и художествена литература, изработка на печатни и софтуерни продукти за целите на образователния процес, продажба на канцеларски материали, рекламна дейност, програмиране и други софтуерни услуги, тестообработка, копирни услуги, както и всяка друга стопанска дейност, за която няма законова забрана.
+ Книгоиздаване, печат и разпространение на научно-популярна, публицистична и художествена литература, изработка на печатни и софтуерни продукти за целите на образователния процес, продажба на канцеларски материали, рекламна дейност, програмиране и други софтуерни услуги, тестообработка, копирни услуги. Проучвания на пазара и на продукти, стратегическа консултация, секторни анализи, позициониране, проучване на общественото мнение, потребителска удовлетвореност, директен маркетинг, анализ на иновативни сектори, особено по отношение на алтернативните възобновяеми източници на енергия, предпроектни проучвания, научноизследователска дейност, анализ на техническо-икономическото съответствие, проучвания за въздействието върху околната среда, консултация и помощ в процеса на интернационализация, предоставяне на услуги с управленски, програмен, организационен, административен и финансов характер, насочени към подпомагане и допълване на дейността на частни и публични фирми, както и управлението и насърчаването на свързаните с това услуги. Маркитингова консултация, технически услуги за управление на учебни програми, като преводи, легализиране и логистична организация на студенти.Дружеството ще може да извършва всички операции с ценни книжа и недвижими имоти, които административният орган счита за необходими или полезни за осъществяването на предмета на дейност, както и всяка друга стопанска дейност, за която няма законова забрана.

2018-04-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203289268 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма