Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА РИЪЛ ДИЪЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203291940
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 13, 2014 14:17
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА РИЪЛ ДИЪЛ
Транслитерация
ZALOJNA KUSHTA REAL DEAL LTD
Оборот
5,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Калояново, УЛ.ХРИСТО БОТЕВ, 26 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
6492 - ДРУГИ ФОРМИ НА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА КРЕДИТ
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложн... Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложна къща”, в това число работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИУС ХАЗРАТ ГУЛИ АГАБЕЙКИ ХРИС (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАРИУС ХАЗРАТ ГУЛИ АГАБЕЙКИ ХРИС (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 5,000 -44.44% - -
2020 9,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА РИЪЛ ДИЪЛ ЕООД на латиница "ZALOJNA KUSHTA REAL DEAL LTD" с ЕИК/ПИК 203291940 е основана на 13 Ноември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РИЪЛ ДИЪЛ ИСТЕЙТС", но на 6 Октомври 2016 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА РИЪЛ ДИЪЛ". Седалището на компанията се намира в с. Калояново, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 5,000 лв.

Хронология

2014-11-13
Регистрация на фирмата

2016-10-06
Промяна наименование
Името се сменя от РИЪЛ ДИЪЛ ИСТЕЙТС на ЗАЛОЖНА КЪЩА РИЪЛ ДИЪЛ
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С КОНФЕКЦИЯ И ТЕКСТИЛНИ ИЗДЕЛИЯ, ПАРФЮМЕРИЯ И КОЗМЕТИКА ПЕРИЛНИ И ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ, ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ. ВЪТРЕШНА ИВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛПРОДАЖБА. ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ИЗРИЧНО ОТ ЗАКОНА
+ ЗАЛОЖНА КЪЩА, ПРЕДОСТАВЯЩА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВИЖИМИ ВЕЩИ ПО ЗАНЯТИЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ВЪВ ВРЪЗКА С ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА, ИЗВЪРШВАНЕ НА СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ, СЛЕД ИЗВЪРШВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИЯ ПО ЧЛ.13 ОТ ВАЛУТНИЯ ЗАКОН ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ТЕЗИ ДЕЙНОСТИ.

2016-11-01
Промяна предмет на дейност
- ЗАЛОЖНА КЪЩА, ПРЕДОСТАВЯЩА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВИЖИМИ ВЕЩИ ПО ЗАНЯТИЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ВЪВ ВРЪЗКА С ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА, ИЗВЪРШВАНЕ НА СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ, СЛЕД ИЗВЪРШВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИЯ ПО ЧЛ.13 ОТ ВАЛУТНИЯ ЗАКОН ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ТЕЗИ ДЕЙНОСТИ.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложна къща”, в това число работа с благородни метали и скъпоценни камъни със и от тях след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.

2016-11-16
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложна къща”, в това число работа с благородни метали и скъпоценни камъни със и от тях след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложна къща”, в това число работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма