Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОсандКО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203300898
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203300898 от 2019-06-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 20, 2014 14:16
Наименование
ОсандКО
Транслитерация
OsandCO SpLtd.
Оборот
1,503,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Стефан Караджа, 7, вх. В, ет. 2 Виж на картата
Има 82 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Брокерска дейност, търговско представителство и посредничество в сектора на хранителните стоки и напитки – алкохолни и безалкохолни; производство, търговия, внос и износ на всякакви видове хран... Брокерска дейност, търговско представителство и посредничество в сектора на хранителните стоки и напитки – алкохолни и безалкохолни; производство, търговия, внос и износ на всякакви видове хранителни стоки и напитки на едро и на дребно, разпространение и доставка на същите, комисионни и спедиционни сделки, складови сделки, консултантска дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след получаване на съответния документ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ОРЕСТЕ СПЕЧАЛЕ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Блу Скай Холдинг Груп (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,503,000 703.74% - -
2020 187,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОсандКО ЕООД на латиница "OsandCO SpLtd." с ЕИК/ПИК 203300898 е основана на 20 Ноември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПИ. КА. ХОЛДИНГ ЕУ", но на 7 Февруари 2019 година то бива сменено на сегашното "ОсандКО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,503,000 лв.

Хронология

2014-11-20
Регистрация на фирмата

2019-02-07
Промяна наименование
Името се сменя от ПИ. КА. ХОЛДИНГ ЕУ на ОсандКО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Коста Лулчев, 10, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Стефан Караджа, 7, бл. -, вх. В, ет. 2
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Извършване на позволената от закона дейност на холдингови дружества и по-специално: 1/ придобиване, управление, оценка и продажба на участия в други български и/или чуждестранни дружества или други юридически лица ;2/ придобиване, управление и продажба на облигации,3/ придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използуване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участвува;4/ финансиране, техническо, търговско, административно и финансово координиране, управление и контрол на дружествата и юридическите лица,, в които холдингът има участие (контролирани лица); 5/ услуги по инкасиране, плащане и прехвърляне на средства от/на контролираните лица, в които холдингът участва; 6/ оказване на технически, административни и търговски услуги в полза на контролираните лица и/или евентуално други трети лица;7/ извършване на собствена производствена и търговска дейност от всички позволени от закона форми, като се изключат дейностите, които съгласно чл. 278, ал. 2 от Търговския закон за забранени за осъществяване от холдингови дружества; В случай, че за осъществяване на някоя от дейностите на дружеството, съгласно закона е необходимо предварителното получаване на съответен лиценз, разрешително, регистрация или друг подобен документ, то Дружеството ще осъществява тази дейност след получаване на съответния документ.
+ Брокерска дейност, търговско представителство и посредничество в сектора на хранителните стоки и напитки – алкохолни и безалкохолни; производство, търговия, внос и износ на всякакви видове хранителни стоки и напитки на едро и на дребно, разпространение и доставка на същите, комисионни и спедиционни сделки, складови сделки, консултантска дейност, както и всяка друга търговска дейност, незабранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след получаване на съответния документ.

2019-06-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203300898 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-09-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Стефан Караджа, 7, бл. -, вх. В, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Стефан Караджа, 7, вх. В, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма