Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АВВ 88 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203304829
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203304829 от 2021-04-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 24, 2014 15:07
Наименование
АВВ 88
Транслитерация
AVV 88
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, ул. ТРЕТИ МАРТ, 53, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, В Т.Ч. ФИТНЕС ЦЕНТРОВЕ И ЗАЛИ; ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ЗА ПОКУПКА, ПРОДАЖБА, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ФИНАНСОВО КОНСУЛТИРАНЕ И БИЗНЕС ПЛАНИРАНЕ И АНАЛ... ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, В Т.Ч. ФИТНЕС ЦЕНТРОВЕ И ЗАЛИ; ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ЗА ПОКУПКА, ПРОДАЖБА, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ФИНАНСОВО КОНСУЛТИРАНЕ И БИЗНЕС ПЛАНИРАНЕ И АНАЛИЗ; ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ - СДЕЛКИ, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С БЕЗАЛКОХОЛНИ И АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, МАГАЗИНИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, БАРОВЕ И РЕСТОРАНТИ; ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНИТЕ И ДРУГИТЕ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВИКТОР ВАЛЕРИЕВ АПОСТОЛОВ (свързан с 6 фирми)
Съдружник: ВИКТОР ВАЛЕРИЕВ АПОСТОЛОВ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 6 фирми)
Съдружник: ГЕОРГИ ЮРИЕВ ЗАХАРИЕВ 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АВВ 88 ООД на латиница "AVV 88" с ЕИК/ПИК 203304829 е основана на 24 Ноември 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Монтана, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2014-11-24
Регистрация на фирмата

2021-03-19
Промяна съдружници
- ВАЛЕРИ ИЛИЕВ АПОСТОЛОВ - 1000 лв - 50.00% дял
- ВИКТОР ВАЛЕРИЕВ АПОСТОЛОВ - 1000 лв - 50.00% дял
+ ГЕОРГИ ЮРИЕВ ЗАХАРИЕВ - 1000 лв - 50.00% дял
+ ВИКТОР ВАЛЕРИЕВ АПОСТОЛОВ - 1000 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ЗА ПОКУПКА,ПРОДАЖБА, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ФИНАНСОВОТО КОНСУЛТИРАНЕ И БИЗНЕС ПЛАНИРАНЕ И АНАЛИЗ; ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С БЕЗАЛКОХОЛНИ И АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, МАГАЗИНИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, БАРОВЕ И РЕСТОРАНТИ; ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНИТЕ И ДРУГИТЕ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА СПОРТА, В Т.Ч. ФИТНЕС ЦЕНТРОВЕ И ЗАЛИ; ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ЗА ПОКУПКА, ПРОДАЖБА, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ФИНАНСОВО КОНСУЛТИРАНЕ И БИЗНЕС ПЛАНИРАНЕ И АНАЛИЗ; ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ - СДЕЛКИ, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С БЕЗАЛКОХОЛНИ И АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ И ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; РАЗКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНО ХРАНЕНЕ, МАГАЗИНИ ЗА ХРАНИТЕЛНИ И НЕХРАНИТЕЛНИ СТОКИ, БАРОВЕ И РЕСТОРАНТИ; ПОКУПКА И ПРОДАЖБА НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНИТЕ И ДРУГИТЕ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.

2021-04-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203304829 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма