Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Монада строй ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203309388
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 27, 2014 13:04
Наименование
Монада строй
Транслитерация
STARTER 2014 Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Презвитер Козма, 17 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство , строителство и строително-монтажни работи- всякакъв вид, проектиране и ремонти на недвижими имоти, наблюдение и изпълнение на всички видове технически проекти , предприемачество... Производство , строителство и строително-монтажни работи- всякакъв вид, проектиране и ремонти на недвижими имоти, наблюдение и изпълнение на всички видове технически проекти , предприемачество , изпълнение, вътрешно-и външнотърговска дейност , консултантска дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга дейност , незабранена от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Стефан Асенов Петров (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Стефан Асенов Петров (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Монада строй ЕООД на латиница "STARTER 2014 Ltd." с ЕИК/ПИК 203309388 е основана на 27 Ноември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТАРТЕР 2014", но на 13 Ноември 2019 година то бива сменено на сегашното "Монада строй". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2014-11-27
Регистрация на фирмата

2019-11-13
Промяна наименование
Името се сменя от СТАРТЕР 2014 на Монада строй
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Свети Св. Седмочисленици, 21
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Презвитер Козма, 17
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- куриерски услуги и дейности; самостоятелна търговска дейност и по договори за франчайз; търговско предствителство и посредничество; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговия на дребно в страната и чужбина с хранителни и нехранителни стоки; комисионни сделки; електронна (он-лайн) търговия; всякакви други търговски сделки и дейности, за които няма изрична законова забрана.
+ Производство , строителство и строително-монтажни работи- всякакъв вид, проектиране и ремонти на недвижими имоти, наблюдение и изпълнение на всички видове технически проекти , предприемачество , изпълнение, вътрешно-и външнотърговска дейност , консултантска дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга дейност , незабранена от българското законодателство.

2023-11-08
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма