Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛОУ КОСТ РЕНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203311663
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203311663 от 2014-12-22 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 28, 2014 14:26
Наименование
ЛОУ КОСТ РЕНТ
Транслитерация
LOW COST RENT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул.Скобелев, 48, бл. Поп Харитон, вх. 3, ет. 1 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
7732 - Даване под наем на машини и оборудване за строителство ,без водач
Предмет на дейност
Производство и търговия с детско, дамско и мъжко облекло, обувки, чанти, текстилни изделия и малки артикули от кожа(портфейли, колани и др.), даване под наем и оперативен лизинг на машини ... Производство и търговия с детско, дамско и мъжко облекло, обувки, чанти, текстилни изделия и малки артикули от кожа(портфейли, колани и др.), даване под наем и оперативен лизинг на машини и оборудване за строителството без оператор, даване под наем на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили без водач; извършване на търговия с хранителни и промишлени стоки в магазини, складове на едро и дребно и други видове търговски обекти в страната и чужбина; извършване на строително-монтажни и ремонтни дейности на сгради; транспортна и спедиторска дейност със собствени и наети леки, лекотоварни и тежкотоварни превозни средства; вътрешна и външна търговска дейност с всички, разрешени от законите на страната ни стоки, автомобили, машини и съоръжения, включително и тези с лицензионен режим при спазване нормативните актове, относно лицензирането; сделки с недвижими имоти, консултантски и посреднически услуги, рекламна дейност. При спазване законите на страната, дружеството ще упражнява и други дейности, от които има интерес. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАССИМО ГУАРИНО (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАССИМО ГУАРИНО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛОУ КОСТ РЕНТ ЕООД на латиница "LOW COST RENT" с ЕИК/ПИК 203311663 е основана на 28 Ноември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2014-11-28
Регистрация на фирмата

2014-12-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203311663 на основание друго от ЗДДС

2019-08-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. КАПИТАН ЛЕЙТЕНАНТ ЕВСТАТИ ВИНАРОВ, 10, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул.Скобелев, 48, бл. Поп Харитон, вх. 3, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Даване под наем и оперативен лизинг на машини и оборудване за строителството без оператор, даване под наем на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили без водач; извършване на търговия с хранителни и промишлени стоки в магазини, складове на едро и дребно и други видове търговски обекти в страната и чужбина; извършване на строително-монтажни и ремонтни дейности на сгради; транспортна и спедиторска дейност със собствени и наети леки, лекотоварни и тежкотоварни превозни средства; вътрешна и външна търговска дейност с всички, разрешени от законите на страната ни стоки, автомобили, машини и съоръжения, включително и тези с лицензионен режим при спазване нормативните актове, относно лицензирането; сделки с недвижими имоти, консултантски и посреднически услуги, рекламна дейност. При спазване законите на страната, дружеството ще упражнява и други дейности, от които има интерес.
+ Производство и търговия с детско, дамско и мъжко облекло,обувки, чанти, текстилни изделия и малки артикули от кожа(портфейли, колани и др.), даване под наем и оперативен лизинг на машини и оборудване за строителството без оператор, даване под наем на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили без водач; извършване на търговия с хранителни и промишлени стоки в магазини, складове на едро и дребно и други видове търговски обекти в страната и чужбина; извършване на строително-монтажни и ремонтни дейности на сгради; транспортна и спедиторска дейност със собствени и наети леки, лекотоварни и тежкотоварни превозни средства; вътрешна и външна търговска дейност с всички, разрешени от законите на страната ни стоки, автомобили, машини и съоръжения, включително и тези с лицензионен режим при спазване нормативните актове, относно лицензирането; сделки с недвижими имоти, консултантски и посреднически услуги, рекламна дейност. При спазване законите на страната, дружеството ще упражнява и други дейности, от които има интерес.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма