Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТРЕЙДМАП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203321611
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203321611 от 2015-01-06 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
December 8, 2014 09:24
Наименование
ТРЕЙДМАП
Транслитерация
TRADEMAP Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Под игото, 25 Виж на картата
Предмет на дейност
покупко-продажба на вещи в първоначален, преработен или обработен вид, външна и вътрешна търговска дейност ремонт, строителство и обзавеждане, международна транспортна дейност, комисионна, ... покупко-продажба на вещи в първоначален, преработен или обработен вид, външна и вътрешна търговска дейност ремонт, строителство и обзавеждане, международна транспортна дейност, комисионна, лизингова, импресарска дейност, посредничество, консултантски услуги, както и всяка друга дейност и услуги незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИХАЛКА ДИМИТРОВА ХРИСТОВА (свързан с 29 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИХАЛКА ДИМИТРОВА ХРИСТОВА (свързан с 29 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТРЕЙДМАП ЕООД на латиница "TRADEMAP Ltd." с ЕИК/ПИК 203321611 е основана на 8 Декември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КАТЕ ТУР", но на 12 Април 2016 година то бива сменено на сегашното "ТРЕЙДМАП". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-12-08
Регистрация на фирмата

2015-01-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203321611 на основание друго от ЗДДС

2016-04-12
Промяна наименование
Името се сменя от КАТЕ ТУР на ТРЕЙДМАП
Промяна предмет на дейност
- ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ (ПРОДАЖБА НА ХОТЕЛСКИ РЕЗЕРВАЦИИ, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ И САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ), ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЮРИДИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕТО НА ВСИЧКИ ДРУГИ СДЕЛКИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Вътрешна и външна търговия, експорт, реекспорт, производствена дейност, маркетингова и инженерингова дейност, рекламна дейност, консултантска дейност, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица, придобиване, управление и разпореждане с участия в български и чуждестранни дружества, покупко-продажба и управление на недвижими имоти, пътнически и товарни услуги в страната и чужбина, комисионни и спедиционни сделки, отдаване под наем на недвижими имоти, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за осъществяването на някои от тези дейности е необходима регистрация, разрешение или лиценз, тази дейност ще започне да се осъществява след получаването на такава регистрация, разрешение или лиценз.

2016-09-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Ул. Димитър Хаджикоцев, 114, бл. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ВИТОША, 99
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия, експорт, реекспорт, производствена дейност, маркетингова и инженерингова дейност, рекламна дейност, консултантска дейност, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица, придобиване, управление и разпореждане с участия в български и чуждестранни дружества, покупко-продажба и управление на недвижими имоти, пътнически и товарни услуги в страната и чужбина, комисионни и спедиционни сделки, отдаване под наем на недвижими имоти, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство, ресторантьорство, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. Ако за осъществяването на някои от тези дейности е необходима регистрация, разрешение или лиценз, тази дейност ще започне да се осъществява след получаването на такава регистрация, разрешение или лиценз.
+ покупко-продажба на вещи в първоначален, преработен или обработен вид, външна и вътрешна търговска дейност ремонт, строителство и обзавеждане, международна транспортна дейност, комисионна, лизингова, импресарска дейност, посредничество, консултантски услуги, както и всяка друга дейност и услуги незабранени от закона.

2017-09-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ВИТОША, 99
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Под игото, 25
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма