Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УИДО Решения ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203327272
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203327272 от 2015-01-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 11, 2014 09:28
Наименование
УИДО Решения
Транслитерация
WEDO Solution Ltd
Оборот
3,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Рельово Виж на картата
Има 27 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Създаване, изграждане, поддържане и управление на туристически обекти, еко-селища, туристически учебни бази, къмпинги и подобни съоръжения в страната и извън нея. Създаване, изграждане, ... Създаване, изграждане, поддържане и управление на туристически обекти, еко-селища, туристически учебни бази, къмпинги и подобни съоръжения в страната и извън нея. Създаване, изграждане, поддържане и управление на кулинарни магазини, изкупуване, търговия и продажба на хранителни стоки, както и преработването или влагането им в храни. Търговия с кафе, чай и производни напитки. Търговия с меса, месни продукти, колбаси, мляко и млечни произведения, както и изкупуване на същите от директни производители. Изкупуване и търговия на селскостопанска продукция - плодове, зеленчуци, ядки и семена (за директна консумация). Разносна търговия и доставки на хранителни продукти и храни. Управление на услуги и проекти по изработка и доставка на изделия и системи в печатната, рекламната и маркетинговата дейност. Представителство и посредничество. Управление на проекти на трети лица по тяхно задание. Вътрешно и външнотърговска дейност. Доставка на софтуер и хардуер, поддръжка и абонаментни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ивайло Николаев Богданов (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Владимир Димитров Георгиев 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Ивайло Николаев Богданов 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Ивайло Николаев Богданов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 3,000 -87.5% - -
2020 24,000 -58.62% - -
2019 58,000 205.26% 38,000 65.52%
2018 19,000 5.56% - -
2017 18,000 -59.09% - -
2016 44,000 -2.22% - -
2015 45,000 - -
2014 0 - -

Служители

Година
Служители
2019 1 -50%
2017 2
2016 2
2015 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УИДО Решения ЕООД на латиница "WEDO Solution Ltd" с ЕИК/ПИК 203327272 е основана на 11 Декември 2014 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Рельово, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 3,000 лв. което е с 88% по-малко от предходната 2020 година (24,000 лв.), а средният годишен ръст е 1%.

Хронология

2014-12-11
Регистрация на фирмата

2015-01-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203327272 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2016-08-22
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- УПРАВЛЕНИЕ НА УСЛУГИ ПО ИЗРАБОТКА И ДОСТАВКА НА ИЗДЕЛИЯ И СИСТЕМИ В ПЕЧАТНАТА, РЕКЛАМНАТА И МАРКЕТИНГОВАТА ДЕЙНОСТ. ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО. ПРЕДПЕЧАТНА ПОДГОТОВКА И ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН, ИЗДАТЕЛСКА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, РАЗРАБОТКА, АДАПТАЦИЯ, ВНЕДРЯВАНЕ, СЪПРОВОЖДАНЕ НА ПРОГРАМНИ ПРОДУКТИ И СИСТЕМИ, ТЪРГОВИЯ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА СЪЩИТЕ. РАЗВИТИЕ И ДИЗАЙН НА ЛОГО И КОРПОРАТИВНА ИДЕНТИЧНОСТ, ХУДОЖЕСТВЕНО НАПРАВЛЕНИЕ, ДИЗАЙН НА ОПАКОВКИ, ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ, УЕБ И ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН, УЕБ ПРОГРАМИРАНЕ И РЕКЛАМА. РАЗРАБОТКА И ПОДДРЪЖКА НА ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕ. ОПТИМИЗАЦИЯ ЗА ТЪРСАЧКИ НА ГОТОВИ И НОВИ САЙТОВЕ. ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕКЛАМНИ КАМПАНИИ И НАЛАГАНЕ НА ТЪРГОВСКИ МАРКИ. ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ. БИЗНЕС КОНСУЛТАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ ТЕХНОЛОГИИ. ПРОЕКТИРАНЕ И РАЗРАБОТКА НА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРОГРАМНИ ПРОДУКТИ И УЕБ БАЗИРАНИ ПРИЛОЖЕНИЯ. ДОСТАВКА НА СОФТУЕР И ХАРДУЕР, ПОДДРЪЖКА И АБОНАМЕНТНИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Управление на кулинарни магазини, изкупуване, търговия и продажба на хранителни стоки, както и преработването или влагането им в храни. Търговия с кафе, чай и производни напитки. Търговия с меса, месни продукти, колбаси, мляко и млечни произведения, както и изкупуване на същите от директни производители. Изкупуване и търговия на селскостопанска продукция - плодове, зеленчуци, ядки и семена (за директна консумация). Разносна търговия и доставки на хранителни продукти и храни. Управление на услуги и проекти по изработка и доставка на изделия и системи в печатната, рекламната и маркетинговата дейност. Представителство и посредничество. Управление на проекти на трети лица по тяхно задание. Провеждане на рекламни кампании и налагане на търговски марки. Вътрешно и външнотърговска дейност. Бизнес консултации в областта на Информационните технологии. Доставка на софтуер и хардуер, поддръжка и абонаментни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

2020-11-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Пролеша, Любен Каравелов, 53А
+ БЪЛГАРИЯ, с. Рельово
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Управление на кулинарни магазини, изкупуване, търговия и продажба на хранителни стоки, както и преработването или влагането им в храни. Търговия с кафе, чай и производни напитки. Търговия с меса, месни продукти, колбаси, мляко и млечни произведения, както и изкупуване на същите от директни производители. Изкупуване и търговия на селскостопанска продукция - плодове, зеленчуци, ядки и семена (за директна консумация). Разносна търговия и доставки на хранителни продукти и храни. Управление на услуги и проекти по изработка и доставка на изделия и системи в печатната, рекламната и маркетинговата дейност. Представителство и посредничество. Управление на проекти на трети лица по тяхно задание. Провеждане на рекламни кампании и налагане на търговски марки. Вътрешно и външнотърговска дейност. Бизнес консултации в областта на Информационните технологии. Доставка на софтуер и хардуер, поддръжка и абонаментни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ Създаване, изграждане, поддържане и управление на туристически обекти, еко-селища, туристически учебни бази, къмпинги и подобни съоръжения в страната и извън нея. Създаване, изграждане, поддържане и управление на кулинарни магазини, изкупуване, търговия и продажба на хранителни стоки, както и преработването или влагането им в храни. Търговия с кафе, чай и производни напитки. Търговия с меса, месни продукти, колбаси, мляко и млечни произведения, както и изкупуване на същите от директни производители. Изкупуване и търговия на селскостопанска продукция - плодове, зеленчуци, ядки и семена (за директна консумация). Разносна търговия и доставки на хранителни продукти и храни. Управление на услуги и проекти по изработка и доставка на изделия и системи в печатната, рекламната и маркетинговата дейност. Представителство и посредничество. Управление на проекти на трети лица по тяхно задание. Вътрешно и външнотърговска дейност. Доставка на софтуер и хардуер, поддръжка и абонаментни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма