Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДОКИ - ИВАЙЛО СТОЯНОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203362572
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 14, 2015 15:05
Наименование
ДОКИ - ИВАЙЛО СТОЯНОВ
Транслитерация
DOKI - IVAYLO STOYANOV
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Севлиево, ул. БРАТЯ БЪКСТОН, 3, вх. А, ет. 4 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4771 - Търговия на дребно с медицински и ортопедични стоки
Предмет на дейност
Очна оптика.Търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт. Хотелиерство и ресторантьорство. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търгов... Очна оптика.Търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт. Хотелиерство и ресторантьорство. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество. Производство на всякакъв вид разрешена продукция. Услуги на населението - транспортни, строителни, административни и други, както и други дейности не забранени от закона. прочети още скрии
Физически лица търговци
ИВАЙЛО СТОЯНОВ ИВАНОВ (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДОКИ - ИВАЙЛО СТОЯНОВ ЕТ на латиница "DOKI - IVAYLO STOYANOV" с ЕИК/ПИК 203362572 е основана на 14 Януари 2015 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Севлиево.

Хронология

2015-01-14
Регистрация на фирмата

2018-09-27
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт. Хотелиерство и ресторантьорство. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество. Производство на всякакъв вид разрешена продукция. Услуги на населението - транспортни, строителни, административни и други, както и други дейности не забранени от закона.
+ Очна оптика.Търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина, внос, износ, реекспорт. Хотелиерство и ресторантьорство. Комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество. Производство на всякакъв вид разрешена продукция. Услуги на населението - транспортни, строителни, административни и други, както и други дейности не забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма