Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Трейдинг енд уеб системс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203364491
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203364491 от 2017-07-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 15, 2015 12:49
Наименование
Трейдинг енд уеб системс
Транслитерация
Trading and web systems
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Банско, пл. "Никола Вапцаров", 2, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
62.09 - Други дейности в областта на информационните технологии
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, к... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, импорт и експорт на стоки в България и в Европейския съюз, търговия на дребно, търговия на едро, търговия със стоки с двойна употреба, търговия с оръжия и стоки с възможна двойна употреба на територията на целия свят. Интернет търговия, програмиране и всички дейности, свързани с информационни технологии. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Красимир Борисов Граченов (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Красимир Борисов Граченов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Трейдинг енд уеб системс ЕООД на латиница "Trading and web systems" с ЕИК/ПИК 203364491 е основана на 15 Януари 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АММГ Експорт Импорт", но на 8 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "Трейдинг енд уеб системс". Седалището на компанията се намира в гр. Банско, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2015-01-15
Регистрация на фирмата

2015-11-17

2017-07-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203364491 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-02-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Банско, ДУНАВ, 17
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Банско, ДУНАВ, 17
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-03-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Банско, ДУНАВ, 17
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Банско, ДУНАВ, 17
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-09-08
Промяна наименование
Името се сменя от АММГ Експорт Импорт на Трейдинг енд уеб системс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Банско, ДУНАВ, 17
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Банско, пл. "Никола Вапцаров", 2, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, импорт и експорт на стоки в България и в Европейския съюз, търговия на дребно, търговия на едро, търговия със стоки с двойна употреба, търговия с оръжия и стоки с възможна двойна употреба на територията на целия свят.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, импорт и експорт на стоки в България и в Европейския съюз, търговия на дребно, търговия на едро, търговия със стоки с двойна употреба, търговия с оръжия и стоки с възможна двойна употреба на територията на целия свят. Интернет търговия, програмиране и всички дейности, свързани с информационни технологии.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма