Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПАУЕР ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
203369435
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 19, 2015 15:25
Наименование
ПАУЕР ИНЖЕНЕРИНГ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, СОФИЯ, 11 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Електропреносни и електроразпределителни дейности, електрообзавеждане и поддържане. Търговска дейност в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, прер... Електропреносни и електроразпределителни дейности, електрообзавеждане и поддържане. Търговска дейност в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка на ценни книги с цел продажба, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, комисионни и спедиционни и превозни сделки, менителници, записи на заповеди и чекове, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, туроператорски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки със земеделски земи, лизинг, маркетинг, моден дизайн, франчайзинг, и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕН БОРИСЛАВОВ ПЕТРОВ (свързан с 51 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЛАМЕН БОРИСЛАВОВ ПЕТРОВ (свързан с 51 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПАУЕР ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД с ЕИК/ПИК 203369435 е основана на 19 Януари 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Силистра, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - October 23, 2017 14:41
Годишен финансов отчет - December 15, 2016 14:47

Хронология

2015-01-19
Регистрация на фирмата

2015-10-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Найден Геров, 47, ет. 5

2017-10-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Найден Геров, 47, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Силистра, СОФИЯ, 11
Промяна предмет на дейност
- Електропреносни и електроразпределителни дейности, електрообзавеждане и поддържане. Търговска дейност в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка на ценни книги с цел продажба, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, комисионни и спедиционни и превозни сделки, менителници, записи на заповеди и чекове, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, туроператорски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки със земеделски земи, лизинг, маркетинг, моден дизайн, франчайзинг, и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Електропреносни и електроразпределителни дейности, електрообзавеждане и поддържане. Търговска дейност в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка на ценни книги с цел продажба, търговско представителство /без процесуално/ и посредничество, комисионни и спедиционни и превозни сделки, менителници, записи на заповеди и чекове, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, туроператорски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки със земеделски земи, лизинг, маркетинг, моден дизайн, франчайзинг, и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма