Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Дом за стари хора Стилмейт Екс Малко Търново ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203372805
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 21, 2015 12:19
Наименование
Дом за стари хора Стилмейт Екс Малко Търново
Транслитерация
Dom za stari hora Stalemta X
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Бърдарски геран, Георги Бенковски, 17 Виж на картата
Код на икономическа дейност
88.10 - Социална работа без настаняване за възрастни лица и хора с увреждания
Предмет на дейност
Предоставя комплекс от социални услуги под формата на дом за стари хора по смисъла на закона за социалното подпомагане и правилника за прилагането му, покупка на стоки или други вещи с цел продажба ... Предоставя комплекс от социални услуги под формата на дом за стари хора по смисъла на закона за социалното подпомагане и правилника за прилагането му, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство, преработка, вътрешна и външна търговия със селскостопански продукти, сделки с недвижими имоти, строителство и експлоатация на хотелски, търговски, ресторантски, спортно-развлекателни заведения, както и наемането на такива, компютърни и технически разработки. Търговско представителство и посредничество, комисионна, складова и лизингови дейности, транспортни услуги и всички други незабранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНЖЕЛА МИЛЕТИЕВА НАЙДЕНОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПАВЛИН ЛУКОВ ВЕЛЧЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Дом за стари хора Стилмейт Екс Малко Търново ЕООД на латиница "Dom za stari hora Stalemta X" с ЕИК/ПИК 203372805 е основана на 21 Януари 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Бърдарски геран, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2015-01-21
Регистрация на фирмата

2017-09-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Малко Търново, бл. 5, вх. 2, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Бърдарски геран, Георги Бенковски, 17
Промяна предмет на дейност
- ПРЕДОСТАВЯ КОМПЛЕКС ОТ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ, ПОД ФОРМАТА НА ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОНА ЗА СОЦИАЛНОТО ПОДПОМАГАНЕ И ПРАВИЛНИКА ЗА ПРИЛАГАНЕТО МУ, НА ЛИЦА НАВЪРШИЛИ ВЪЗРАСТ ЗА ПРИДОБИВАНЕ ПРАВО НА ПЕНСИЯ ЗА ОСИГУРИТЕЛЕН СТАЖ И ВЪЗРАСТ СЪГЛАСНО КСО, ВКЛЮЧИТЕЛНО НА ОНЕЗИ ОТ ТЯХ, КОИТО ИМАТ ПРОЦЕНТ НАМАЛЕНА РАБОТОСПОСОБНОСТ, УСТАНОВЕН С ЕКСПЕРТНО РЕШЕНИЕ НА ТЕЛК/НЕЛК.
+ Предоставя комплекс от социални услуги под формата на дом за стари хора по смисъла на закона за социалното подпомагане и правилника за прилагането му, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство, преработка, вътрешна и външна търговия със селскостопански продукти, сделки с недвижими имоти, строителство и експлоатация на хотелски, търговски, ресторантски, спортно-развлекателни заведения, както и наемането на такива, компютърни и технически разработки. Търговско представителство и посредничество, комисионна, складова и лизингови дейности, транспортни услуги и всички други незабранени от закона дейности.

2019-06-27
Заличаване управители

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма