Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Хоп Проп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203376369
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 22, 2015 16:45
Наименование
Хоп Проп
Транслитерация
Hop Prop Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Духовно възраждане, 26, вх. 1, ет. 4 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
62.01 - Компютърно програмиране
Предмет на дейност
Управление, стопанисване, разпореждане и краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем на недвижими имоти; туристическо настаняване; маркетинг и мениджмънт, пропърти мениджмънт, хотелиерство и ... Управление, стопанисване, разпореждане и краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем на недвижими имоти; туристическо настаняване; маркетинг и мениджмънт, пропърти мениджмънт, хотелиерство и ресторантьорство, туризъм, селски туризъм; търговско представителство и посредничество, комисионна, консултантска дейност, финансови и бизнес анализи, управление на активи, изготвяне на бизнес проекти и оценки, вътрешна и външна търговия; дейност по почистване; ремонтни и рекламни дейности; както и всяка друга, незабранена от закона дейност, след получаване на съответните разрешения и лицензи от компетентните за това органи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАДОСТИНА ХРИСТОВА ХРИСТОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РАДОСТИНА ХРИСТОВА ХРИСТОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Хоп Проп ЕООД на латиница "Hop Prop Ltd." с ЕИК/ПИК 203376369 е основана на 22 Януари 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Ню Технолъджис България", но на 20 Юни 2023 година то бива сменено на сегашното "Хоп Проп". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2015-01-22
Регистрация на фирмата

2016-03-21
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-06-20
Промяна наименование
Името се сменя от Ню Технолъджис България на Хоп Проп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Липник, 75, бл. -, вх. 3, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Духовно възраждане, 26, вх. 1, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Извършване на онлайн услуги, компютърни услуги, разработка на софтуерни проекти, разработка и поддръжка на сайтове и мобилни приложения, дизайн на софтуерни продукти, маркетинг и реклама, уеб дизайн, дизайн на мобилни приложения, графичен дизайн, Интернет услуги, търговия и посредничество при продажба на програмни продукти, сервизни услуги, консултантска дейност и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ Управление, стопанисване, разпореждане и краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем на недвижими имоти; туристическо настаняване; маркетинг и мениджмънт, пропърти мениджмънт, хотелиерство и ресторантьорство, туризъм, селски туризъм; търговско представителство и посредничество, комисионна, консултантска дейност, финансови и бизнес анализи, управление на активи, изготвяне на бизнес проекти и оценки, вътрешна и външна търговия; дейност по почистване; ремонтни и рекламни дейности; както и всяка друга, незабранена от закона дейност, след получаване на съответните разрешения и лицензи от компетентните за това органи.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма